Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Ecologistii bistriteni doresc mobilier urban pe marginea drumurilor nationale si judetene din BN.

In cadrul unei conferinte de presa, liderul judetean la P.E.R.- Alexandru Toniuc alaturi de liderul municipal - Marius Balan, au cerut conducerii Consiliului Judetean sa realizeze si sa monteze mese de picnic, pubele, cosuri de gunoi si mobilier urban specific popasurilor turistice pe toate drumurile pe care le administreaza. Deasemenea, aceasta masura a fost ceruta si celor de la Drumurile Nationale care sunt cei mai in masura sa amenajeze cele mai importante drumuri ce strabat judetul- DN 17 si DN 15.

 In premiera, la aceste interpelari a raspuns direct si bine documentat chiar consilierul presedintelui Consiliului Judetean - Dan Ioan Grigore Turcu, care a fost invitat sa vorbeasca in numele conducerii C.J., promitind o sustinere si implicare pentru rezolvarea acestor probleme.

 In alta ordine de idei, ecologistii au criticat masurile luate de primarul O.T. Cretu prin instalarea de garduri metalice( strungi de oi), ancorate in beton pe spatiul verde de pe Bulevardul Republicii, in speta in fata Casei Judetene de Pensii. Marius Balan a propus chiar un model de gard, din lemn, ce poate fi montat provizoriu, fara a deteriorara grav spatiul verde, gard ce se doreste a fi insotit de un mesaj clar pentru "magarii" de pe trotuar, mesaj primit de la un bistritean revoltat de situatia actuala.

 In cadrul aceleiasi intalniri a ecologistilor bistriteni a fost lansata din noua propunerea legislativa privind reducerea T.V.A.  la 5  la suta la produsele alimentare de baza, dupa care au fost inmanate carnetele de membri PER pentru inca cativa bistriteni cu preocupari ecologiste.

0 comentarii2793 vizualizări10 iunie 2011




rss 2.0
rss 2.0