Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 26 Februarie 2020 - 9196 vizitatori azi
Primari si consilieri din afara, optiunea partidului A.U.R. .

Alianta pentru Unirea Romanilor (A.U.R.) lanseaza o campanie fara precedent in Romania. Este vorba despre "Angajam primar", demers prin care formatiunea politica pune la dispozitia romanilor dornici sa candideze la primarii, consilii locale sau judetene atat platforma electorala, cat si expertiza si documentele necesare.

"De cate ori nu v-ati intrebat cine este unul sau altul dintr-o lunga lista a unui partid politic, pe buletinul de vot? Sau cum a aparut o nominalizare pentru functia de primar sau presedinte de consiliu judetean? Raspunsul il intuim toti. Se platesc locurile cu sume pornind de la zeci de mii de euro, se aleg fii, nepoti, amante, parteneri de afaceri. Alianta pentru Unirea Romanilor pune capat acestei proceduri netransparente si toxice: de la recrutarea candidatilor si selectarea celor mai ambitioase si pragmatice proiecte pentru comunitatea din care acestia vin, la prezentarea lor in spatiul public si la intocmirea dosarelor de candidat, pasii pentru a deveni primar sau consilier pentru Romania vor fi facuti cunoscuti presei si opiniei publice", a declarat George Simion, lider al Aliantei pentru Unirea Romanilor, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul formatiunii.

O alta premiera in politica romaneasca este faptul ca programul candidatilor va fi semnat direct cu fiecare alegator sub forma de contract, iar formatiunea politica va fi garantul respectarii acestuia. Fiecare contract semnat si nerespectat atrage pierderea sprijinului politic, respectiv a functiei.

Alianta pentru Unirea Romanilor a anuntat si solutia pentru intoarcerea romanilor plecati in strainatate - implicarea in comunitatea locala din tara, aspect realizabil in doua etape: prima etapa este participarea la alegerile locale din 2020, iar a doua etapa vizeaza realizarea proiectelor in beneficiul comunitatii.

"Romanii din diaspora sunt AUR pentru Romania. In statele de adoptie au dobandit experienta, au capatat deprinderi practice, au muncit pe branci, au construit retele acolo unde s-au stabilit. Ingeniosi, creativi si seriosi, romanii plecati peste hotare reprezinta o sansa pentru dezvoltarea comunitatilor locale din tara. Din Marea Britanie in Italia, din Spania in Germania sau Franta, ii invitam ca din ambasadori ai Romaniei sa devina primari sau consilieri de Romania", a indemnat George Simion.                                                                                                                                                                                                                        

20 decembrie 2019

0 comentarii1743 vizualizări21 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0