Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 12 August 2020 - 29856 vizitatori azi
In timp ce scuteste bancile si corporatiile de plata unor taxe de miliarde de lei, PNL refuza o necesara majorare a alocatiilor pentru copii!

In timp ce scuteste bancile si corporatiile de plata unor taxe de miliarde de lei, PNL refuza o necesara majorare a alocatiilor pentru copii! Mai mult, PSD a indicat sursa de finantare pentru noua dublare a alocatiilor, respectiv mentinerea taxei pe activele bancare si a taxei de 2% pe cifra de afaceri a corporatiilor din energie.

Este inexplicabil de ce PNL ii scuteste de taxe pe cei cu venituri mari (bancile si companiile din energie), dar nu vrea sa dea pentru copiii din Romania.

De asememea, PNL refuza sa majoreze salariile profesorilor!!!
La doar o luna dupa alegerile prezidentiale, PNL si Iohannis incalca promisiunea din campanie de a nu afecta drepturile salariale ale niciunei categorii profesionale.

Decizia PNL reprezinta taierea unui drept salarial deja castigat de profesori!

PNL face greseala dupa greseala, iar singurii care au de pierdut sunt romanii!

 

PSD Bistrita-Nasaud

 

.

 

Daca doamna Turcan isi inchipuie ca romanii se vor inghesui sa iasa la 70 de ani, optional, la pensie, inseamna ca declaratia dumneaei duce mai degraba la samanism, avand in vedere ca speranta de viata in Romania este printre cele mai scazute din UE. Astazi ne propune 70 de ani, maine 85 de ani, doamna vicepremier probabil doreste pensie pentru spirite... si prin urmare comunica pentru ele.

 Daca nu, declaratia este doar un prolog la masurile de sacrificiu pe care guvernul CDR 2.0 le pregateste pentru 2020.

 

Horia Nasra

deputat PSD Cluj

 

 

 

 

0 comentarii2296 vizualizări09 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0