Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Daca Puterea isi asuma raspunderea pe statutul minoritatilor, vom declansa proteste de amploare.

Niciun Guvern din Romania nu are dreptul istoric si moral sau legitimitatea de a oferi autonomie teritoriala in Harghita, Covasna si Mures, distrugand in felul acesta teritoriul national, unitar si indivizibil. Daca Puterea isi asuma raspunderea pe statul minoritatilor, prin care se ofera o autonomie de facto dupa placul UDMR, suntem pregatiti sa declansam proteste de amploare.

                Invitam in acest sens toate organizatiile civice romanesti si toti cetatenii romani sa se pregateasca pentru a spune un "NU" hotarat tradarii interesului national si destramarii Romaniei. Protestul nu va fi unul politic, ci unul civic, asa incat ii chem pe toti cei care mai cred in Romania si in valorile acestei tari sa ni se alature pentru a impiedica cel mai grav act de tradare nationala pe care este gata sa-l produca Guvernul PDL-UDMR-UNPR.

Minoritatile din Romania se bucura de toate drepturile pentru ca Romania este un model european de respectare a identitatilor etnice. Orice alte pretentii sunt exagerari si nu servesc unui trai mai bun al minoritatii maghiare, ci numai ambitiilor politice extremiste.

                Nu putem ramane indiferenti fata de intentia actualei Puteri de a silui constiinta romaneasca si de a vinde pe nimic interesul national. Nu putem asista indiferenti la destramarea granitelor tarii si la vasalitatea fata de Ungaria, facuta in unicul scop de a prelungi sederea la guvernare a unor tradatori de tara. Cei care se alatura si sprijina acest demers se fac vinovati de cel mai cumplit act de vanzare a tarii, lucru pe care nu-l putem permite cu niciun chip.

                Ii chemam asadar la apararea fiintei romanesti pe toti cei care iubesc aceasta tara pentru ca numai astfel vom putea opri distrugerea pe care ne-o pregatesc UDMR si aliatii lor intru tradare.

 

 

 Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC.

12.06.2011

Biroul de presa        

0 comentarii2856 vizualizări12 iunie 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0