Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 26 Februarie 2020 - 8048 vizitatori azi
Alegerile anticipate, cea mai mare farsa electorala, prin care PNL incearca sa evite consecintele anularii majorarilor de pensii si salarii.

PNL pune in spatele romanilor datorii uriase, fara precedent!  Apoi, spun ca tot nu au bani pentru copii, insa imprumuta intr-o singura luna mai mult decat este impactul pe tot anul pentru dublarea alocatiilor.

 Dramatic este ca aceste imprumuturi masive nu se regasesc nici in investitii, nici in imbunatatirea conditiilor de piata, in cresterea puterii de cumparare a oamenilor sau in sprijinul antreprenorilor romani.


 Au scazut finantarile pentru cele mai mari proiecte de infrastructura incepute de PSD.
 Au taiat 30 de miliarde de la dezvoltarea locala (au redus PNDL si PNDR,au anulat FDI, au taiat bugetele comunitatilor rurale).
 Programul "O familie o casa" a fost ANULAT.
 Programul " Start-up Nation" a fost ANULAT.
 Programul "Gradinite sportive" a fost ANULAT.
 Programul "Casa de Comert Unirea"- reteau unde fermierii isi puteau vinde produsele- ANULAT.
 Programul " Tomate" a fost ANULAT.

Vindeti tara, in ritmul acesta!
Ajungem datori-vanduti! #RomaniaTrezesteTe

 

Emil Radu Moldovan- Presedinte PSD Bistrita-Nasaud

Intentia PNL de a declansa alegeri anticipate inainte de data de 1 septembrie 2020 reprezinta cea mai mare farsa electorala pregatita de un partid politic dupa Revolutia din 1989.

            Declaratiile din ultima perioada ale reprezentantilor PNL indica faptul ca scopul real al alegerilor anticipate este de a obtine votul cetatenilor inainte de termenul la care Guvernul ar trebui sa creasca punctul de pensie si salariile din invatamant, conform legilor in vigoare, adoptate in guvernarea PSD. 

            Singurul motiv care explica insistenta privind alegerile anticipate este ca, in acest fel, PNL ar putea obtine un cec in alb din partea cetatenilor, ce i-ar permite ulterior sa anuleze majorarile de pensii si salarii, fara a suporta costul electoral al unei astfel de masuri.

 

Biroul de presa al PSD

 

0 comentarii1344 vizualizări16 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0