Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 02 Aprilie 2020 - 15546 vizitatori azi
Sediul Primariei Bistrita nu este sediul de campanie al PSD !!!

Viceprimarul Cristian Nicolae alaturi de colegii sai din Organizatia Municipala PSD Bistrita, au organizat marti in sala de sedinte a Primariei Bistrita, o conferinta de presa in care si-au prezentat programul electoral pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an.                                                                                                              

Este de-a dreptul sfidator la adresa tuturor cetatenilor, cum cei din PSD folosesc o institutie publica pentru declaratii electorale, informatii care ar trebui comunicate presei din propriul sediu de partid, asa cum este normal si firesc.                                 

Ii sugeram domnului viceprimar, ca pe viitor sa nu mai foloseasca sediul Primariei Bistrita ca pe mosia lui proprie sau mosia PSD, sala de sedinte a Primariei Municipiului Bistrita avand cu totul alt rol de intrebuintare si anume organizarea sedintelor Consiliului Local Bistrita sau a altor sedinte cu serviciile de specialitate din cadrul Primariei Bistrita. 

 

Mihai Sarmasan,

Consilier municipal PNL Bistrita 

   
0 comentarii1071 vizualizări04 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0