Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 20 Ianuarie 2021 - 6528 vizitatori azi
Cine il tine in brate pe Adrian Streinu-Cercel?

Partidul A.U.R. constata ca, in ciuda protestelor venite din societate sau din mediul politic, in ciuda dezavuarilor venite din partea Primului-Ministru Ludovic Orban si chiar a criticilor categorice si foarte dure venite inclusiv de la Presedintele Romaniei, impostorul Adrian Streinu-Cercel inca nu a fost demis din nicio functie publica detinuta.

Acest om care si-a dat de nenumarate ori masura incompetentei si a iresponsabilitatii este in continuare la conducerea Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals". Acest om este inca intr-o pozitie din care poate dezinforma si induce in eroare atat cetatenii, cat si autoritatile publice, jucand in continuare rolul "expertului".

Asadar, este firesc sa ne intrebam cine il tine in brate pe acest om?

Ori presedintele Iohannis si premierul Orban se dezic doar verbal de Streinu-Cercel, dar de fapt isi bazeaza actiunile anti-COVID-19 pe expertiza lui, ori nu au puterea de a indeparta acest individ periculos din pozitiile detinute. N-au vointa sau n-au putere?

Partidul AUR solicita Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban si ministrului Sanatatii Nelu Tataru sa iasa public si sa clarifice situatia in care se afla: sunteti complici sau doar incapabili?

George Simion, co-presedintele AUR a declarat ca AUR este "singurul partid care a cerut demisia lui Adrian Streinu-Cercel. Pe asa-zisa lui expertiza s-a bazat guvernul lui Iohannis. Daca nu este demis, vom cere demisia Guvernului care il protejeaza si il promoveaza."

www.partidulaur.ro 

23 aprilie 2020

 

0 comentarii1736 vizualizări23 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0