Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 15 Ianuarie 2021 - 16444 vizitatori azi
Parlamentul tradarii nationale.

Partidul AUR a constatat cu prea putina surprindere ca, prin adoptarea tacita a proiectului de lege privind autonomia asa-numitului Tinut Secuiesc, actualele partide parlamentare sunt complice ale gruparii iredentiste si anti-constitutionale numite UDMR.

Acest proiect de lege, care incalca flagrant prevederile Constitutiei Romaniei si care prevede desfiintarea statului national, suveran, unitar si indivizibil Romania, a fost adoptat tacit de catre Camera Deputatilor inca din data de 23 aprilie 2020!

Pana ieri, 27 aprilie, nici un politician sau partid din actualul parlament al rusinii nationale nu a luat act de acest lucru, nu a facut vreo declaratie si nu a condamnat acest proiect de lege. Asta inseamna ca fie aceste partide sunt total incompetente, fie lucreaza la distrugerea statului roman.

George Simion, copresedinte al AUR a declarat ca "intr-o tara normala, a lucrurilor bine facute, toti deputatii ar fi fost anchetati pentru tradare nationala. Indiferent ca sunt incompetenti sau tradatori, acesti oameni nu au ce cauta in forul legislativ suprem al tarii".

Claudiu Tarziu, copresedinte al AUR: "Partidul AUR cere institutiilor statului roman, daca mai exista si daca mai functioneaza, anchetarea initiatorilor legii si a gruparii extremiste si anti-constitutionale UDMR".

AUR cere presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in calitatea sa de "garant al independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii" sa condamnarea de urgenta proiectul de lege si sa ia toate masurile pentru sanctionarea initiatorilor. In calitate de presedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii, domnul Klaus Iohannis, are datoria sa actioneze cu celeritate impotriva acestei amenintari deosebit de grave cu privire la integritatea Romaniei. In caz contrar, prin inactiune, se face partas al actiunilor UDMR.

AUR solicita Parlamentului Romaniei adoptarea de urgenta a unui pachet de legi pentru protejarea romanilor din judetele Harghita, Covasna si Mures, o minoritate lipsita de drepturi in propria tara si aflata la mana satrapilor UDMR, precum si interventia fortelor coercitive ale statului in privinta actiunilor iredentiste din judetele Satu Mare si Bihor.

 

www.partidulaur.ro 

29 aprilie 2020

0 comentarii1876 vizualizări29 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0