Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 04 Iunie 2020 - 9618 vizitatori azi
Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce!

De asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc!!! Cer SRI si SIE sa dezminta aceasta minciuna grosolana a lui Iohannis! Iohannis vrea sa ascunda, de fapt, ca 1.027.824 de romani sunt astazi aruncati in somaj tehnic, iar alti 260.171 si-au pierdut deja locul de munca. Cei mai multi dintre ei nu mai au bani sa supravietuiasca decat o luna de zile si nu stiu daca si cand se vor intoarce la munca. Asta e realitatea pe care o ascunde presedintele.

Iohannis si-ar fi dorit sa ascunda incompetenta guvernului PNL care nu vine cu un PLAN DE RELANSARE A ECONOMIEI. Singurii care au facut sacrificii au fost cetatenii, care au stat in casa. E dreptul lor sa stie cand se pot intoarce la munca, cand pot sa-si ia salariu. Nici guvernul PNL si nici Iohannis nu le spun nimic! Apeleaza la diversiuni penibile!

Iohannis vrea sa treaca sub tacere distrugerea a 600.000 de firme romanesti, care nu au primit niciun ajutor, care si-au trimis angajatii in somaj, oameni care au rate la banci pe care nu au de unde sa le plateasca.

Nu in ultimul rand, Iohannis nu stie ce sa le spuna parintilor care nu mai au bani, care vor trebui sa se duca in cele din urma la serviciu si care nu stiu cu cine sa lase copiii acasa. Si asta pentru ca scolile si gradinitele raman inchise, iar dupa 15 mai inceteaza si compensatia de 75% din salariu.

Dar in Transilvania, care va fi pentru totdeauna PAMANT ROMANESC, Iohannis si PNL au inceput sa piarda in fiecare zi din increderea romanilor. Nemultumirea ardelenilor creste in fiecare zi! Nu mai au locuri de munca, nu mai au venituri sigure, firmele unde lucreaza se inchid rand pe rand. Si atunci, Iohannis a apelat la minciuna si ura ca sa le abata atentia de la problemele lor reale.

Iohannis si Guvernul lui PNL nu au raspuns la aceste probleme de zi cu zi ale romanilor si atunci au recurs la cea mai josnica tactica: incitarea la ura, tensiuni interetnice si minciuna grosolana!

Nici macar un elev de scoala nu si-ar putea imagina ca un roman, un partid politic sau o organizatie ar putea vreodata sa atenteze la integritatea Romaniei. Atacul lui Iohannis este cat se poate de penibil! NIMENI NU VINDE ARDEALUL! Romania este o tara membra a Uniunii Europene si NATO! Din pacate, Iohannis nu este un presedinte european!

Si pentru ca adevarul trebuie sa iasa la suprafata:

1. Ii solicit ferm presedintelui Iohannis sa vina cu dovezi clare, altfel toata lumea va intelege ca este o noua minciuna din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Strainu-Cercel sau pe tema redeschiderii scolilor din Franta.
2. Solicit comisiilor parlamentare de control SRI si SIE sa se intruneasca saptamana viitoare si sa convoace sefii serviciilor pentru a prezenta un raport oficial asupra informatiilor false enuntate in spatiul public de presedintele Iohannis.
3. PSD va depune o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura pe baza raspandirii de informatii false.

Iohannis nu-si poate depasi conditia de presedinte PNL! Se poarta ca si cum nu este presedintele tuturor romanilor!

 

 

Marcel Ciolacu.

0 comentarii931 vizualizări02 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0