Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 15 Ianuarie 2021 - 16454 vizitatori azi
Padurile Romaniei necesita stare de alerta permanenta.

Protest legal in plina stare de alerta! Partidul AUR cheama romanii sambata, ora 12:00,  in Sebes, la fabricile de lemne austriece, pentrua condamna taierile abuzive din timpul starii de urgenta. Manifestantii nu vor cobori din masini si vor respecta toate regulile de distantare sociala.

"In ultimele doua luni, Partidul A.U.R. a primit numeroase informatii si semnale de la cetateni din toate regiunile Romaniei cu privire la taierile si transporturile de busteni disproportionat de mari comparativ cu perioada anterioara. Pana acum, ministrul Mediului si premierul Romaniei au bagatelizat problema si au incercat sa evite dezbaterea publica, ducand subiectul in derizoriu. Daca starea de alerta cu privire la Sars-Cov-2 este temporara, starea de alerta civica fata de hotie, ilegalitati, nedreptati si exploatarea salbatica a padurilor Romaniei trebuie sa fie permanenta", a declarat George Simion, copresedinte AUR.

"Jaful padurilor a luat o si mai mare amploare in perioada starii de urgenta, cu grave consecinte economice si sociale, generate si de transformarea pietei exploatarii bustenilor intr-un oligopol controlat de companiile Schweighofer, Kronospan si Egger", a mentionat Claudiu Tarziu, copresedinte AUR.

Partidul AUR face un apel catre toti jurnalistii si institutiile de presa, sa prezinte in mod corect si echidistant evenimentul de la Sebes, asa cum trebuie tratat orice eveniment de interes general pentru opinia publica.

 

Persoana de contact: George Simion - 0723590742

0 comentarii1918 vizualizări21 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0