Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 13 Iulie 2020 - 18780 vizitatori azi
Bistrita - oras nefunctional.

Da, ati auzit bine cum suna dragilor tovarasi edili? Am adunat dovezi, simple din presa scrisa si citita, am facut sesizari care nu sunt ascultate si rezolvate. Si asta de-a lungul anilor. De curand insa cateva aspecte notate de presa si traite ,vazute zi de zi ma face sa va atrag din nou atentia ca nu administrati orasul cum ne dorim, cum meritam pentru ca va dam salarii colosale fata de minimul pe economie pe care-l are romanul necajit la care culmea apelati fara jena sa va dea si el un leu-doi la salariile nesimtite si nemeritate in fond si la urma urmei. Mor si se imbolnavesc pestii din iazul  facut cu mare tam-tam din parcul mun  din cauza lipsei preocuparilor administratiei la acest capitol. Jumatate din camerele de supraveghere care au fost montate din bani publici nu functioneaza, jumatate din luminitele de paviment din parc, pasajele istorice la fel nu lumineaza, cosurile de gunoi din tabla slaba , sunt ruginite , neicapatoare , prost gandite,  si au devenit farfurii de servit masa pt. ciorile si pisicile comunitare care imprastie gunoaiele in tot orasul .

Sunt zeci de  arbori netoaletati corespunzator cu crengi putrede de ani de zile de care comisia taieri-toaletari a Primariei habar nu are. Numai pe B-dul Independentei sunt 15 astfel de copaci de aliniament neingrijiti corespunzator care stau sa cada in strada pe masini. In parcul mun un copac la suta de ani ajuns este putred la baza  si este la aleea principala. Intre timp comisia cu al ei exces de zel si totala necunoastere da ordine impreuna cu edilul sef sa se faca toaltari abuzive exact la coronamentul copacilor tineri. Cica nu se vede bine, culmea cornisele la blocuri cum ar fi pe str. Nasaudului de ex .

Despre asfaltarile facute total pe dos fara sa se tina cont de prioritatile si asteptarea indelungata a stazilor de pamant uitate de 30 de ani, de parca acolo nu traiesc contribuabili nici nu mai vorbim, ca nu are cine sa gandeasca in acest sens tocmai din cauza lucrarilor facute in precampanie si cu viteza si comoditate mare.

Despre URBANISM si felul in care se construiesc blocuri intre case, demolarile aparute ca in vremea lui Ceausescu pe strazile Bistritei la fel nu mai vorbim, ca nu are cine sa le inteleaga. Bistrita arata ca un IARMAROC, adica pe mai toti stalpii, copacii, cutii de gaz sunt lipite afise cu serviciile pe care un srl le face din tabla pt. acoperisuri.

Ne atrag atentia si cetatenii care sunt agresati vizual, si asta in timp ce in tot orasul au fost instalate zeci de panouri publicitare din fonta scumpa si care stau goale si nu folosesc nimanui nici macar Primariei care le-a instalat fix dintr-un capriciu  al edilulsui sef care a aprobat asa zisul proiect de modernizare al AXEI PASAJELOR.

Nici aici nu este capabila Primaria sa faca un ban inchirind aceste panouri celor care doresc sa isi faca cunoscute anunturile.  Il invit cu aceasta ocazie pe domnul viceprimar Niculae intr-o plimbare pana in Parc si un tur pe Independentei  pt. a vizualiza si nota impreuna cele afirmate mai sus. 

 

 

Balan Marius Horea

Presedinte Partidul Verde Bistrita-Nasaud

0 comentarii1470 vizualizări01 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0