Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 08 August 2020 - 19988 vizitatori azi
Basescu are despre Regele Mihai viziunea lui Ceausescu.

Presedintele Traian Basescu s-a inspirat din viziunea comunista atunci cand a declansat un atac impardonabil impotriva Majestatii Sale Regele Mihai. Basescu seamana tot mai mult cu Ceausescu, si acest lucru se vede dupa felul in care taie si spanzura pe cine vrea, imparte tara cum il taie capul si, mai nou, rescrie istoria Romaniei dupa bunul plac.

Poate ca Basescu este suparat ca Regele Mihai a intrat in istoria Romaniei cu fruntea sus, in timp ce el nu reuseste sa-si atraga decat critici. Poate ca Basescu este invidios pe decenta si pe renumele Casei Regale pe care el nu le va avea niciodata.

Atacul furibund si lipsit de orice bun simt al presedintelui denota nu numai lipsa de cultura si de viziune istorica, ci reprezinta si incalcarea tuturor cutumelor pe care trebuie sa le respecte un om de stat.

Scuzele lui Traian Basescu acum ar fi tardive. Nimic nu poate scuza un atac de acest fel, salbatic si nejustificat, mai ales ca Majestatea Sa nu face parte din actorii politici cu care se razboieste presedintele de dimineata pana seara pentru ca nu e capabil sa faca altceva.

 

 

23.06.2011.  Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC.

Biroul de presa        

0 comentarii1617 vizualizări23 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0