Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 01 Martie 2021 - 5522 vizitatori azi
S.O.S POPORUL ROMAN !

Partidului Romania Mare se delimiteaza de toate partidele si aliantele politice post-decembriste care au acceptat si sprijinit pretentiile U.D.M.R. si ale Ungariei indreptate impotriva Poporului Roman, Statului National Unitar Roman, Limbii Romane si Drapelului Romanesc. Pentru situatia actuala din tara noastra sunt vinovate toate partidele politice care s-au aliat cu U.D.M.R. la guvernarea Romaniei !Datorita politicii ferme a P.U.N.R. si P.R.M., in mandatul Premierului Nicolae Vacaroiu (1992-1996) a fost exclusa participarea U.D.M.R. la guvernare. Insa in toamna anului 1996, la 16 septembrie, a fost semnat la Timisoara Tratatul de intelegere, cooperare si buna vecinatate intre Romania si Republica Ungara. Datorita acestui Tratat, de atunci a fost inmormantata linistea romanilor, mai ales a celor din Ardeal. Se stie ca, ungurii de azi sunt urmasii unor hoarde barbare venite in Europa Centrala in jurul anului 900 d. Hr. Mai putin se stie ca, ungurii au fost crestinati de catre Sfantul  Ierotei, cel pe care Patriarhul Teofilact de la Constantinopol l-a intronizat, in anul 952 d.Hr., ca episcop. Ungurii ascund adevarul ca au fost crestini ortodocsi, iar regele lor Stefan cel Sfant a fost de origine dacica si a fost botezat ortodox. Acum, cand conflictul inter-etnic e atitat, dupa mai bine de 1.000 de ani au aflat ungurii ca steagul Budapestei in culorile rosu,galben si albastru il au de pe vremea dacilor si incearca din nou sa falsifice adevarul istoric si se grabesc sa renunte la steagul traditional si sa-l inlocuiasca cu altul. Si toate pornind de la o diabolica idee de regionalizare.

    Pe de o parte Traian Basescu declanseaza tot felul de discutii si intilniri, pentru a abate atentia populatiei de la zecile de mii de disponibilizari din Ministerul de Interne, Ministerul Finantelor, Posta si domeniul Energetic;de la noile imprumuturi externe de 12 miliarde euro in primele 5 luni ale acestui an; de la continuarea crizei pe toate planurile; scaderea accentuata a nivelului de trai al populatiei; inchiderea a 3.000 de scoli romanesti si a 200 de spitale; stoparea acordarii gratuite a laptelui praf pentru sugari; numeroasele cazuri de coruptie; blocarea atragerii fondurilor europene nerambursabile etc. Pe de alta parte, prin declansarea nebuniei pe tema impartirii Romaniei in diverse mega si mini-judete fara nume sau denumiri de semne cardinale si raminerea celor doua judete Har-Cov, se urmareste de fapt sa fie adoptata fara dezbateri parlamentare, prin angajarea raspunderii guvernului,Legea Regionalizarii, si prin dezbateri parlamentare urgente Legea privind statutul minoritatilor etnice, o lege extrem de periculoasa pentru Poporul Roman si integritatea teritoriala a Romaniei !

Fara sa fie consultat Poporul Roman printr-un Referendum National in legatura cu o noua organizare teritoriala, presedintele Basescu si P.D.L. au provocat un nou "seism politic" foarte puternic pe tema federalizarii Romaniei, care sa fie infaptuita cat mai repede posibil

    Regimul Basescu-Boc cauta sa dezorganizeze administratia publica locala si sa generalizeze haosul si in acest domeniu. Liderii U.D.M.R. mint ca, in anul 1968, secuii au iesit in strada sa protesteze impotriva desfiintarii Regiunii Mures Autonoma Maghiara, impusa de I.V.Stalin, conducatorul U.R.S.S.. Probabil ca ungurii au protestat in gand impotriva revenirii la traditiile stramosesti romanesti in timpul Regimului Ceausescu. Secuii au fost mai demult in Romania, in urma cu mai  multe sute de ani, dar au fost asimilati fortat de catre unguri printr-o politica diabolica. Ca urmare, in Romania nu exista oficial etnia secuilor, nici limba secuiasca, si niciun deputat al secuilor in Parlamentul Romaniei. In mandatul 2004-2008, in Senatul Romaniei, liderii U.D.M.R. au sustinut ca in tara noastra nu exista secui si nici limba secuiasca  Minciuna cu asa-zisul "tinut secuiesc" a avut picioare scurte. In realitate, Ungaria si U.D.M.R. actioneaza pentru un tinut unguresc in mijlocul Romaniei, o Ungarie mica. 

    Pe langa polul frigului, cetatenii romani din cele doua judete au parte si de un pol al saraciei. Liderii U.D.M.R. ii mint pe romani si in ceea ce priveste includerea Recomandarii nr.1201 a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei in Tratatul dintre Ungaria si Romania. In realitate, in Anexa nr.1 la acest Tratat se precizeaza urmatoarele: "Partile contractante sunt de acord ca Recomandarea nr.1201 nu se refera la drepturi colective si nici nu obliga partile contractante sa acorde persoanelor respective drepturi la un statut special de autonomie teritoriala bazata pe criterii etnice."

Protestam public in fata declaratiilor aberante ale PresedinteluiRomaniei, privind regionalizarea ,adica impartirea in 8+2 judete si pastrarea doar a judetelor Harghita si Covasna din formula initiala ,considerind ca din acest moment Traian Basescu nu ne mai reprezinta pe noi-Poporul Roman. Singurul care poate decide soarta sa si a copiilor sai ,este POPORUL ROMAN !

 

Bistrita 22.06.2011                                            Ing.Viorel Cotutiu-primvicepresedinte PRM-BN

 

0 comentarii2310 vizualizări24 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0