Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Cel mai important proiect sportiv din istoria judetului, se cladeste chiar acum!

Dupa ce s-a demonstrat ca sportul are un loc aparte in judet, am pus bazele celui mai important proiect din istoria judetului, "Complex Sportiv Unirea", aflat in constructie.  Sala Polivalenta a prins deja contur, cei 659 piloti si 97 de pahare prefabricate fiind deja montate.

 Aceasta Sala Polivalenta multifunctionala va avea o capacitate de 2.675 de locuri, care respecta toate standardele europene si internationale pentru competitiile sportive de : handbal, volei, baschet si tenis, iar la finalul anului viitor vom putea organiza prima competitie sportiva in "casa noua".

 Urmeaza constructia stadionului la standarde europene, cu 12.000 de locuri in tribune acoperite, cu anexe sportive si tehnice aferente, dotari complementare de alimentatie publica, spatii comerciale, spatii de cazare sportivi si locuri de parcare.

Terenuri de minifotbal, baschet , tenis si o pista de alergare sprint.

 

Apoi, construirea bazei sportive (TIP1) deschisa pentru activitati si publicului larg :

• Teren de joc de dimensiuni mari(cu posibilitatea de al impartii in 2 terenuri)

• Tribuna cu 500 de locuri

• Locuri de parcare pentru autovehicule si autocare

• Cladire cu vestiare.

 Stadion de atletism cu pista de 400 m lungime, tribuna de 1.500 de locuri, pentru competitii si acesta deschis publicului pentru activitati sportive .

 

Asadar, un loc unde sportul e la el acasa, unde sa creasca viitorii campioni si pasionatii de miscare sa se intalneasca.

#ContinuamMunca

  https://www.facebook.com/661024020617815/posts/3361824900537700/

 

.

 

Avem forte noi in administratia judeteana! Un numar mare de tineri • 247 • candideaza la functiile de Primari, consilieri locali si consilieri judeteni, din partea Partidului Social Democrat, in cadrul echipei #Aliantei_pentru_BistritaNasaud.

 Un semn bun, avand in vederea ca dezvoltarea se face si cu TINErii profesionisti care inteleg importanta colaborarii cu cei cu mai multa experienta, cu oameni ce iubesc oamenii si cu cei ce stiu ca echipa este motorul ascensiunii.

 In ochii vostri am vazut ambitia de a demonstra ca voi sunteti indispensabili reformarii si progresului, iar acum aveti o sansa unica sa va demonstrati puterea. Viitorul este al vostru, iar eu voi fi un sustinator neconditionat al fiecaruia dintre voi!

 Felicitari, Bogdan Ivan Gruia pentru frumoasa echipa pe care ai adunat-o in jurul tau!

Acum, intreaga noastra echipa intra in lupta pentru binele comunitatii cu si mai multa forta, cu tineri valorosi, energici si cu viziune.

 Multumesc tuturor celor prezenti! A fost o reala placere sa va vad si imi doresc ca dupa 27 septembrie sa continuam dezvoltarea judetului impreuna.

 Domnule Prof. Univ. Dr. Vasile Sebastian Dancu, Presedintele Consiliului National PSD, ca de fiecare data ne-am bucurat sa va avem alaturi. Cuvintele dumneavoastra ne-au dat si mai multa incredere in viitor: "Visul incepe cand un profesor are incredere in tine. Visul de schimbare poate sa inceapa. Eu am incredere in TINEri."

 

https://www.facebook.com/661024020617815/posts/3360594203994103/

0 comentarii1568 vizualizări13 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0