Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Zece revendicari imediate ale protestatarilor din Piata Victoriei, 19 septembrie 2020, ora 17:00.

Desfasurarea procesului de invatamant in scoli, nu in sistem online, cu asigurarea conditiilor de igiena impuse de pandemie. Toaletele si apa curenta nu trebuie sa lipseasca din nicio scoala.

 Demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Bode, in contextul accidentului de circulatie provocat in data de 30 august, pentru incalcarea flagranta a regulilor de conduita pe drumurile publice, sfidarea participantilor la trafic si aruncarea intregii responsabilitati pe umerii unui militar care are constrangeri in a reactiona public

 

Anchetarea achizitiilor publice facute in pandemia de SARS-CoV-2 si, dupa caz, recuperarea prejudiciilor acolo unde acestea s-au realizat cu incalcarea legii (obtinerea de foloase necuvenite, achizitia de marfuri neconforme, infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, mita, trafic de influenta etc.).

 

Renuntarea la masurile derogatorii de la obligatiile prevazute in Conventia Europeana a Drepturilor Omului si restabilirea dreptului la libertatea intrunirilor si adunarilor publice, fara ingradire.

 

Asigurarea accesului imediat la medicamente vitale pentru populatie (precum Euthyrox sau tratamentele necesare bolnavilor de cancer si de alte boli grave) prin punerea sub control militar a achizitiilor necesare si a modului de distribuire.

Asigurarea asistentei medicale in spitale pentru bolnavii cu afectiuni cronice.

 

Ancheta extinsa a Consiliul Concurentei referitoare la pozitia de monopol a companiilor austriece care desfasoara activitati in sectorul forestier.

 

Anchetarea cu celeritate de catre Procuratura Generala a marilor privatizari facute dupa caderea comunismului.

 

Sistarea procedurilor de vanzare a pachetelor majoritare detinute de statul roman la companii precum CEC Bank, Eximbank, Hidroelectrica, TAROM s.a.

 

Clasificarea hidrocentralelor de pe raul Jiu in randul obiectivelor de interes national si finalizarea lucrarilor ajunse in stadii avansate.

 

 

George Simion

Biroul de presa AUR. 

0 comentarii1694 vizualizări15 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0