Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
41 de primarii din cele 62 sunt unite pentru oameni!

Cetatenii judetului au ales sa continuam munca! Este victoria dumneavoastra, pentru ca si noul meu mandat vorbeste tot despre dezvoltare, implicare, sprijin, grija, proiecte care vin ca raspuns la nevoile comunitatii.

Asadar, noul mandat este despre voi, despre fiecare om din acest judet si ceea ce lasam generatiilor ce vor veni.
O responsabilitate mare, insa stiu exact ce este de facut!

Va multumesc ca imi oferiti din nou increderea si, ca de fiecare data, voi duce la indeplinire tot ceea ce m-am angajat ca voi face.

Am alaturi de mine o echipa pregatita de munca, oameni care cauta solutii, exemple si bune practici chiar si de dincolo de granitele judetului si au un tel, acela de a continua sa duca judetul in top.

Sa fim cei mai buni la atragerea de fonduri europene, cei mai buni ca proiecte utile, implementate, sa tindem spre cel mai bun sistem de sanatate judetean, sa fim primul judet cu toate drumurile judetene modernizate.
Sa fim mereu aproape de oameni prin tot ceea ce facem!

"Alianta pentru Bistrita-Nasaud" si-a dus la indeplinire scopul si alaturi de mine sunt 41 de primari din cei 62. Da, am castigat 41 de primarii. Insa, odata cu terminarea campaniei, dam jos haina politicului si la fel ca in celalalt mandat, indiferent de culoarea politica, toti, dar absolut toti primarii vor avea sprijinul meu si usa deschisa pentru sustinerea in realizarea investitiilor in comunitati.

Ii felicit pe toti cei care au castigat increderea si votul oamenilor si reincepem munca.
Ii felicit si pe contracandidatii mei si imi doresc sa avem un Consiliu Judetean al oamenilor ce gandesc pentru oameni, fara orgolii politice sau alte interese.
De fapt, campania aceasta ne-a invatat si ca, atunci cand e de ales, nu culoarea face diferenta, ci increderea si dorinta oamenilor de a vedea ca locul unde traiesc ei si cei dragi, merge pe drumul bun.

Va multumesc, inca odata!
La fel ca in celelalte mandate, va vom oferi FAPTE prin care sa fiti mandri de Bistrita-Nasaud, sa aveti aici tot ceea ce va trebuie si sa ramaneti acasa.

Doamne ajuta!

 

Emil Radu Moldovan.

0 comentarii1568 vizualizări28 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0