Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
AUR a obtinut trei primarii si circa 100 de consilieri locali.

Alianta pentru Unirea Romanilor a castigat in tara trei primarii si in jur de 100 de consilieri locali. Sandu Alin Sorin a iesit invingator la Amara, jud. Ialomita, Nicolae Damian este primarul AUR la Pufesti, jud. Vrancea, iar Dan Aldea va conduce primaria din Valea Lunga, jud. Alba. Acestia vor fi prezentati oficial la Marea Adunare pentru Libertate, o manifestare la care vor participa peste 10.000 de oameni. Evenimentul va avea loc sambata, ora 17.00,  concomitent cu protestul maraton ce se desfasoara permanent in Piata Victoriei din Bucuresti.

"Am fost in campania aceasta boicotati de intregul sistem, care nu vrea forte politice noi in spatiul public. Ni s-au pus multe piedici, ni s-au invalidat candidaturi, am fost amendati, amenitati, abuzati. Nu am fost prezenti in sondajele de opinie, in presa centrala, televiziuni.  Inclusiv in ziua votului, cei care declarau operatorilor firmelor de sondare a opiniei publice ca au votat AUR, in Bucuresti de exemplu, operatorii le spuneau ca nu exista optiunea aceasta. Deci inclusiv din exit-poll-luri ne-au scos", a declarat George Simion, co-presedinte AUR, in cadrul unei conferinte de presa.

In privinta scorului obtinut la nivelul Capitalei, liderul AUR a punctat ca Alianta s-a clasat imediat dupa formatiuni parlamentare precum Pro Romania sau ALDE. George Simion a amintit ca cei 1500 de candidati AUR si-au finantat din resurse proprii campania electorala, nu cu fonduri de la stat, asa cum au procedat partidele parlamentare.

Co-presedintele AUR Claudiu Tarziu, candidat la Primaria Generala a Bucurestiului, situat pe locul sapte in preferintele alegatorilor, le-a multumit votantilor si s-a aratat increzator in legatura cu perspectiva accederii AUR in Parlamentul Romaniei:  "Le multumesc celor care ne-au votat cu inima deschisa si cu inima stransa. Celor cu inima stransa le transmit urmatorul lucru: fiti convinsi ca votul dvs a fost util. Votul dumneavoastra ne incurajeaza sa continuam, ne da speranta ca in Romania mesajul conservator, patriotic si crestin are audienta, ca mai exista romani care vibreaza la valorile nationale, ca pana si in marile orase cosmopolite noi avem un electorat stabil, care se va activa o data in plus la alegerile parlamentare."

La finalul conferintei de presa, George Simion a facut un apel pentru urgentarea strangerii de semnaturi in vederea depunerii listelor de candidati la alegerile parlamentare, si a tras un semnal de alarma: "Usor, usor nu mai avem control si nu mai suntem stapani nici pe orasele noastre. N-o sa zica nimeni. E timpul sa ne unim fortele. Este ultimul ceas! Mai sunt doua luni si jumatate pana la alegerile parlamentare. Oferim platforma AUR, ca sa unificam toate fortele conservatoare, patriotice, crestine. Oricine doreste sa continue si sa se alature acestei batalii este binevenit pentru ca doar unirea face puterea".


 

Video:

https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/2168209999981592

 

28 septembrie 2020


 

Telefon: +40 (733) 696 233
E-mail: info@partidulaur.ro
Adresa: Strada Traian 168, sector 2, Bucuresti

 

 

 

0 comentarii1995 vizualizări29 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0