Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Lista candidatilor PSD pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020.

In urma intrunirii si deciziilor BPJ si CPJ a Partidul Social Democrat • Bistrita-Nasaud, lista candidatilor pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 este urmatoarea:

Camera Deputatilor 

 1 Vasile Daniel Suciu
Licentiat in stiinte politice, absolvent al Institutului Diplomatic Roman, deputat in Parlamentul Romaniei, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Daniel Suciu este unul dintre cei mai valorosi oameni ai echipei noastre.
Prin munca si profesionalismul sau, in judetul nostru au fost si sunt in implementare proiecte deosebit de importante.

2 Bogdan Ivan Gruia
Licentiat in administratie publica si absolvent al studiilor de Masterat in comunicare si relatii publice, ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Doctorand al Scolii Doctorale de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, Purtator de cuvant al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, consilier al Presedintelui Consiliului Judetean, Presedinte al Tinerilor Social Democrati, fondator al platformelor civice tineret.net si ImparteBucurie.ro, Bogdan Ivan este un tanar cu vasta experienta administrativa si un lider al tinerei generatii.

 3 Ciprian Ceclan-Oprea

Absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, fost Subprefect al judetului, reprezentant al Guvernului in teritoriu, director de cercetare si dezvoltare al unei firme din Bistrita-Nasaud, cu importante cunostinte in administratie publica si in managementul resurselor umane.

4 Nicolae Cioanca
Dublu licentiat in domeniul economic, consilier local si judetean, fost Presedinte al Organizatie PSD Tiha Bargaului, fost Director adjunct al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, antreprenor, Director de Radio si Televiziune.

5 Todor Anamaria
Absolventa a Facultatii de Litere, profesor de limba si literatura romana, evaluator si expert in fonduri europene, specialist in stiinte economice.

6 Timoce Calin Alexandru
Absolvent al facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor "Babes-Bolyai", specialist in vanzari cu o experienta de 12 ani, antreprenor.

7 Pop Paul Vasile
Absolvent al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, inginer topograf, inginer silvic, expert in achizitii publice.

 

 

Senat 

 1 Ioan Denes
Absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, consilier local al orasului Beclean, consilier judetean, senator in Parlamentul Romaniei, Ministru al Apelor si Padurilor, Ioan Denes are experienta necesara pentru a continua sa reprezinte interesele cetatenilor judetului nostru in Senatul Romaniei.

 2 Rus Romulus Virgil

Doctor in educatie fizica si sport, autor si coautor a numeroase studii de cercetare in domeniul sportului, cadru didactic universitar la Universitatea "Babes Bolyai" Cluj-Napoca- extensia Bistrita, antreprenor al primei scoli private de specializare profesionala (Instructor de fitness & Personal trainer), consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

3 Bolboaca Andra Elisabeta
Dublu licentiata in geografia turismului si in domeniul sanitar, asistent medical in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.

4 Crisan Nicolae Gratian
Absolvent al Universitatii Tehnice si facultatii de Chimie si Inginerie Chimica, in cadrul Universitatii "Babes Bolyai", cu o vasta experienta profesionala.

In urmatoarea perioada va vom prezenta programul de masuri si propuneri legislative ale candidatilor PSD BN, care candideaza la Alegerile Parlamentare, ce vor avea loc la data de 6 decembrie 2020.

.

 

Construim programul de guvernare al PSD in parteneriat cu cei carora li se adreseaza masurile propuse de noi, pornind de la nevoile concrete pe care acestia le au:

- Siguranta locurilor de munca prin investitii publice in economie si sprijinirea companiilor private care fac investitii si creeaza locuri de munca sau le mentin pe cele existente

 - Stimularea si recompensarea salariatilor si companiilor care produc si platesc taxe in Romania
- cresterea salariilor sub 6.000 de lei atat din sectorul public, cat si privat.
- cresterea salariul minim pentru a ne pastra forta de munca in tara
- masuri pentru cresterea natalitatii

Aceasta este viziunea economica a #PSD pentru urmatorii 4 ani!

 

PSD BN 

0 comentarii1687 vizualizări13 octombrie 2020
rss 2.0
rss 2.0