Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
PSD e gata de guvernare !

PSD a castigat alegerile, prin urmare isi asuma hotarat responsabilitatea de a forma un guvern care sa scoata tara din profunda criza sanitara si economica in  care a aruncat-o guvernarea haotica a Dreptei.  PSD nu are nicio ezitare sa isi asume chiar si o guvernare minoritara. Avem un candidat clar de prim-ministru, avem un program de guvernare la cheie si avem competenta dovedita prin performante pozitive in perioadele de guvernare a PSD.

 Top 10 masuri urgente pe care le va aplica guvernul PSD, din prima zi de guvernare:

? Programe de testare masiva, pentru a depista persoanele infectate si pentru a intrerupe lantul epidemiologic;

? Intarirea capacitatii de raspuns a sistemului  sanitar, prin profesionalizarea DSP si prin modificarea protocolului aberant, impus timp de 10 luni de guvernul Orban

? Protectia personalului medical care va asigura functionalitatea sistemului de sanatate si incurajarea productiei de medicamente autohtone si de dispozitive medicale necesare pentru diagnosticarea si tratamentul COVID-19.

? Deschiderea tuturor spitalelor, atat pentru bolnavii cronici cat si pentru  bolnavii Covid 19. Reorganizarea spitalelor generale, amenajarea de circuite dedicate si paturi pentru pacientii COVID-19, inclusiv pentru terapie intensiva, precum si asigurarea asistentei medicale de rutina pentru pacientii cu boli cronice sau acute, acces fara intarziere la serviciile de sanatate in timpul pandemiei, prin testare rapida la internare ori prezentare.

? Dezvoltarea site-ului COVID-19 Romania si a unui call center cu numar unic national si dezvoltarea de aplicatii informatice pentru comunicarea catre utilizatori a situatiei epidemiologie si a urgentelor la nivel national sau local, in timp real.

? Cresterea veniturilor si a bunastarii populatiei prin introducerea de deduceri salariale, pentru salariatii cu venituri mici si pentru cei cu copii in intretinere, solutie fara impact major asupra PIB dar care va aduce venituri suplimentare pentru peste 85% dintre salariati.

? Dublarea alocatiilor si aplicarea legii pensiilor, masuri care vor determina cresterea puterii de cumparare si vor stimula puternic  repornirea economiei.

? Garantarea locurilor de munca prin adoptarea urgenta unor scheme de ajutor de stat pentru crearea de slujbe si a unor programe  care sa sustina mediul de afaceri si sa incurajeze angajarile.

? Redeschiderea pietelor in conditii de siguranta

? Redeschiderea scolilor cu respectarea masurilor de protectie sanitara, dupa modelul scolilor din intreaga Uniune Europeana

 Guvernarea PSD este solutia buna pentru situatia actuala din Romania!


 . 

 

PSD trebuie sa fie la guvernare si sa dea premierul!

Azi, de ziua Constitutiei, i-am trimis presedintelui Iohannis un exemplar din Legea fundamentala a Romaniei ca sa aiba reperul necesar pentru a indeplini vointa romanilor!- Presedintele #PSD Marcel Ciolacu

 

0 comentarii1435 vizualizări08 decembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0