Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 07 Martie 2021 - 19076 vizitatori azi
Trei motive pentru care Florin Vasile Citu NU trebuie sa ajunga prim-ministru.

Trei motive pentru care Florin Vasile Citu NU trebuie sa ajunga prim-ministru:

1. Considera ca Sanatatea si Educatia nu reprezinta o prioritate nationala;

2. A inglodat Romania in datorii pentru 100 de ani, cu imprumuturi de 1.000 de euro/secunda;

3. Dupa ce a scutit de taxe de miliarde bancile si corporatiile din energie si asigurari, a zis ca nu mai sunt bani pentru alocatiile copiilor si pentru pensionari!

 

Dar lista este mult mai lunga!

Cu Citu ministru al Finantelor, Romania a avut printre cele mai mari caderi economice din Europa, iar sprijinirea firmelor romanesti prin IMM Invest a fost un dezastru total!

 Si sa nu uitam ca atunci cand lucra in sistemul bancar, Florin Citu a incercat sa faca speculatii valutare in detrimentul monedei nationale. 

 Doar din acest motiv, nu ar mai fi trebuit sa ocupe niciodata o functie publica in statul roman, cu atat mai putin pe cea de prim-ministru!

 

https://www.facebook.com/671105796254546/posts/3842089395822821/?d=n

 

.

 

Lupta pe functii si putere este programul de guvernare al noului CDR mosit, pe langa Constitutie, de presedintele Iohannis. Nu au inteles nimic din votul de blam dat de romani pe 6 decembrie la adresa lor!

Alegerile au trecut, dar problemele romanilor au ramas, iar fiecare zi de inactiune doar le multiplica. Spitalele sunt in continuare suprasolicitate, educatia copiilor este in continuare abandonata, drama romanilor care au ramas fara locuri de munca se adanceste!


0 comentarii1414 vizualizări11 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0