Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 04 Iulie 2020 - 10956 vizitatori azi
Aiurelile razboinice ale presedintelui Traian Basescu scumpesc gazele.

Declaratiile belicoase ale presedintelui Traian Basescu ne-au ridicat Rusia in cap. Faptul ar putea trece neobservat la Cotroceni, doar ca natura conflictuala a lui Traian Basescu va avea drept rezultat o crestere semnificativa a pretului la gaze.

Nu ne mai mira nimic la Traian Basescu, dar diputa sa personala cu Rusia se va materializa la iarna prin cresterea pretului la gaze. Nu este numai atat, mai ales dupa ce presedintele Medvedev l-a criticat dur pe presedintele Basescu. Suntem convinsi ca tot acest scandal ne va costa si o diminuare a schimburilor comerciale cu o piata atat de mare precum este Rusia. Acest lucru se vede si din diminuarea investitiilor de orice fel, care are efect in mentinerea somajului la cote ridicate. Rusia are afaceri importante cu tari europene de prim rang, cum este de exemplu Germania, care nu isi permite sa trateze Rusia cu dispret. S-a gasit Traian Basescu sa le dea peste nas ca sa faca audienta la televizor, iar Romania sa devina din ce in ce mai izolata.

Cerem ca in acest caz Traian Basescu sa-si asume intreaga responsabilitate pentru problemele cu care se vor confrunta romanii la iarna viitoare.

 

 Presedinte PC Bistrita-Nasaud, Sorin Rosu Mares

1 comentariu1764 vizualizări05 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0