Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 24578 vizitatori azi
UNPR - 7,8% .

 Am luat la cunostiinta cu satisfactie de o cercetare sociologica a unui institut de renume, si anume Institutul Roman de Studii Sociale. Sondajul la care facem referire reaseaza la locul pe care il merita Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei pe esicherul politic romanesc.

Cele 7,8% procente cu cat este creditata Uniunea ne da dreptul sa credem ca electoratul bistritean va confirma atat la alegerile locale, dar si la cele parlamentare, candidatii UNPR, dandu-ne astfel posibilitatea de-a aplica programele noastre care vor duce si la prosperitate economica si dreptate sociala.

Punctul de vedere al UNPR privind reorganizarea administrativ teritoriala  este urmatorul: Vom merge pentru reorganizare. UNPR s-a declarat in cadru deschis, si la Cotroceni, si de cate ori a avut ocazia, pentru nevoia de a avea aceasta forma de modernizare a statului roman. UNPR sustine orice proces de descentralizare si debirocratizare care este in interesul cetatenilor si care respecta imperativul interesului national.

 

Prim-vicepresedinte UNPR BN, Grigore Iuga

 

 

0 comentarii1876 vizualizări14 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0