Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 5060 vizitatori azi
Disolutia autoritatii in Romania a dus la furtul focoaselor din tren.

Romania in care sunt dati afara politistii si jandarmii a ajuns o tara in care oricine fura ce vrea. Acum s-au furat focoasele din tren, maine se vor fura tancurile si avioanele. Guvernul Boc a provocat o disolutie a autoritatii in care totul a devenit cu putinta pentru ca nu mai avem un stat si nimeni nu mai poate asigura o minima ordine.

Daca ministerul condus de Traian Igas nu mai poate asigura nici macar paza armamentului, la ce sa se astepte cetatenii simpli si cine sa-i apere pe ei de infractori? Am devenit o tara fara protectie, pentru ca singurii care mai au parte de siguranta sunt demnitarii care se tem de populatie si sunt aparati impotriva acesteia.

Demisia lui Traian Igas ar trebui sa aiba loc astazi, ca si a tuturor celor implicati in acest furt de o gravitate fara precedent. Populatia Romaniei are dreptul sa fie ferita de infractiuni si sa se simta in siguranta, lucru care a disparut cu totul sub actuala putere.

 Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC.

17.07.2011

Biroul de presa        

0 comentarii1442 vizualizări17 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0