Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 10518 vizitatori azi
"Saptamana tinerilor liberali la Timisoara" 18 - 24 iulie 2011.

 Timisoara va fi, timp de o saptamana, capitala tineretului liberal din toata lumea. Intre 18 si 23 iulie, peste 250 de tineri lideri liberali, din 35 tari, vor lua parte la diferite activitati, in cadrul unei serii de evenimente de interes national si international.

 "Saptamana tinerilor liberali la Timisoara" debuteaza luni, 18 iulie 2011, la ora 9.00, La Casa Politehnicii 2 (b-dul Mihai Eminescu, nr. 11), o data cu inceperea Conferintei "Migratia: beneficiu pentru societate". Acest eveniment este organizat de Federatia Internationala a Tinerilor Liberali (IFLRY) in colaborare cu Tineretul Liberal European (LYMEC), avand ca parteneri din partea romana organizatiile Tineretul National Liberal (TNL) si Clubul Studentilor Liberali (CSL). Conferinta este sustinuta financiar de Consiliul Europei.

Obiectivul conferintei este identificarea unor modalitati de armonizarea a integrarii emigrantilor cu interesele membrilor din societatea gazda. Activitatile vor dura pana in data de 21 iulie 2011 si vor include dezbateri, studii de caz si analize ale fenomenului migratiei din punct de vedere social si politic.

 La finalul saptamanii vor avea loc intalnirile liderilor internationali ai tineretului liberal:  Comitetul Executiv IFLRY, Biroul European al LYMEC si Biroul Tineretului Liberal din Regiunea Balcanilor.

 Sambata, 23 iulie, vor avea loc sedintele Biroul Permanent al Tineretului National Liberal si Biroului Permanent al Studentilor Liberali. Tema centrala a dezbaterilor va fi modalitatea dezastuoasa in care a fost organizata prima sesiune a examenului de bacalaureat din 2011 si atragerea atentiei asupra sesiunii din toamna care risca sa dubleze dezastrul.

 

Biroul de presa al PNL

0 comentarii1750 vizualizări18 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0