Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 24494 vizitatori azi
Coruptia puterii din Romania sperie Bruxelles-ul.

Raportul pe justitie pentru Romania dezvaluie faptul ca oficialii de la Bruxelles sunt speriati de coruptia actualei puteri care a tinut justitia cu botul pe labe ca sa nu isi faca datoria.

Semnale si mai proaste vin in privinta accesarii fondurilor europene. Se anunta stopari ale mai multor programe de finantare, iar motivul este acelasi: europenii sunt ingroziti de felul cum sunt furate fondurile europene de catre puterea din Romania.

Intre timp, statul roman a ajuns un sat fara caini, de unde fura cine ce vrea, inclusiv focoase si documente nucleare.

Abuzurile actualei puteri isi arata acum consecintele: credibilitate externa zero, prabusire a stabilitatii si o tara total dezarmata in fata crizelor care vor urma. Semnale precum cele ale raportului pe justitie sau gravele penalizari pe fonduri europene trebuiau sa aduca macar plecarea rapida a unor ministri din Guvern, daca nu a a intregului Executiv vinovat de izolarea Romaniei. Fara a se sinchisi de dezastrul pe care l-a adus, puterea se ocupa insa sa pregateasca fraudarea alegerilor pentru a scapa de oprobiul public si a prelungi astfel cea mai proasta guvernare a Romaniei de la fanarioti incoace.

 

19.07.2011

Biroul de presa P.C.   

0 comentarii1743 vizualizări19 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0