Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 20 Mai 2024 - 14587
"Uniunea Europeana sa intervina pentru a ajuta tara noastra".

Europarlamentarul Victor Negrescu a luat cuvantul in plenul Parlamentului European pentru a prezenta situatia medicala dezastruoasa din Romania si a solicita Uniunii Europene sa intervina pentru a ajuta tara noastra in a gestiona criza din domeniul sanatatii.

"Pandemia nu a trecut. Mai sunt multe state membre care intampina probleme in a gestiona criza medicala. De aceea, acest subiect trebuie sa fie primordial pe agenda Consiliului European.

In Romania, din cauza incompetentei partidelor de dreapta, avem astazi peste 500 de decese pe zi. La fiecare 2 minute moare o persoana, iar acest lucru risca sa readuca intreaga Europa in zona rosie.Uniunea Europeana trebuie sa intervina. Nu poate sa lase lucrurile la voia intamplarii, mai ales ca executivul din Romania a ratat atat campania de vaccinare cat si achizitia de teste din bani europeni." a precizat eurodeputatul Victor Negrescu.

Europarlamentarul roman a solicitat o decizie in cadrul Consiliului European privind criza preturilor din domeniul energiei si o implicare mai ampla in gestionarea efectelor negative generate de pandemie.

"Efectele negative ale pandemiei asupra economiei si societatii sunt doar la inceput. Consiliul trebuie sa fie mai activ in a reactiona.

Este valabil si pentru criza preturilor din domeniul energiei.Profiturile cresc, iar populatia europeana saraceste. Dincolo de cinismul unor lideri politici, este nevoie de masuri active si de actiuni europene care sa ofere solutii la provocarile si greutatile intampinate de cetateni. Ma astept de la Consiliul European viitor sa vina cu solutii si decizii clare.

Indecizia costa vieti." a adaugat europarlamentarul social democrat, Victor Negrescu.

 

.

 

 

0 comentarii2877 vizualizări22 octombrie 2021




rss 2.0
rss 2.0