Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 20 Mai 2024 - 14587
Partidul Irational Liberal ingroapa pas cu pas Romania.

In toata aceasta perioada de criza, pe care tot ei au provocat-o, liberalii au dat dovada de o inacceptabila imaturitate politica. Nu cred ca se astepta nimeni, ca intr-un astfel de context, sa se comporte de parca guvernarea ar fi jucaria lor preferata. Sau sa arate ca nu va permite nimanui sa le-o ia, chiar cu pretul distrugerii acesteia. Tin cu dintii de puterea pe care nu o mai au.

                     Si-au impartit posturi de ministri intr-un guvern care nu poate exista, care nu are nicio sansa sa treaca. Au sarit la gatul tuturor partidelor si s-au comportat de parca ar fi alesii neamului, cand ei au devenit, de fapt, o crunta pedeapsa pentru romani. Nu au dat niciun semn de responsabilitate. Nu au inteles gravitatea momentului. Ciolanul lor a fost mai important decat fiecare viata pierduta cauzata de agravarea situatiei sanitare.

                     Liberalii au esuat sa fie oameni, nu mai vorbesc de oameni de stat. Au ramas doar la statutul de politruci. 

                     Iar in tot acest timp, Iohannis se plimba pe la piramide si joaca golf. Daca tot indreapta Romania catre anticipate, de ce a mai pierdut inutil timpul? In zadar incearca sa conserve o guvernare liberala minoritara. Vremea guvernelor lui a trecut. Le-a avut, iar acestea si-au batut joc de romani. Un guvern minoritar este doar o dorinta bolnava de putere absoluta a lui Iohannis. Chiar nu intelege ca nu sunt nici cei mai frumosi, nici cei mai priceputi, nici alesii poporului?

                     Sunt epave politice pregatite oricand sa scufunde Romania. Niste aventurieri. Traiesc cu iluzia ca, in astfel de momente, sustinerea politica trebuie sa vina din culise. Nu, o guvernare de criza trebuie sa aiba o majoritate clara si asumata. Indiferent ca este una de tehnocrati sau de politicieni, Romania nu poate avea decat un guvern stabil sustinut de o majoritate transparenta. Sau anticipate care sa duca la stabilizarea scenei politice. Este ilogic, irational sa vrei un guvern fara putere politica intr-un moment crucial. Dar, se pare ca liberalii si-au pierdut uzul ratiunii.

 

Paul Stanescu,

Secretarul general al PSD

 

0 comentarii3122 vizualizări02 noiembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0