Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Declaratia comuna adoptata la Summitul liderilor conservatori europeni de la Varsovia.

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) saluta angajamentul participantilor la Summitul liderilor conservatori europeni de la Varsovia de a colabora in vederea contracararii ideii ingrijoratoare de creare a unei Europe guvernate de o elita globalista auto-desemnata, care vrea sa decida cu de la sine putere transformarea Uniunii intr-un superstat federal. 

 "Era momentul ca fortele patriotice si conservatoare ale Europei, adevaratele ei forte de dreapta, sa faca front comun in favoarea suveranitatii Statelor Membre, impotriva birocratilor de la Bruxelles. Este un fapt pe cat de imbucurator, pe atat de necesar. Impartasim convingerea ca Uniunea Europeana este formata din state nationale, libere si egale, ce coopereaza intre ele. Ne opunem crearii Statelor Unite ale Europei, asa cum a declarat recent ca doreste cancelarul german Olaf Scholz. Alaturi de partidele participante la summit, respingem aplicarea arbitrara a dreptului Uniunii prin deformarea sensului tratatelor sau chiar incalcarea lor, asa cum Comisia incearca impotriva Poloniei si Ungariei. Consideram si noi ca doar institutiile statelor suverane au deplina legitimitate democratica", a declarat deputatul George Simion, co-presedinte AUR.

 "Ne opunem tendintei transformarii acestor institutii in instrumentele unor inginerii sociale vizand crearea unei noi "natiuni europene", pe modelul "poporului sovietic". Un exemplu de asemenea inginerie sociala corecta politic este incercarea Comisiei Europene de a altera ideologic culturile si limbile nationale, precum si de a submina credinta crestina prin recentul ei ghid care cere eliminarea cuvantului Craciun din sfera publica. Salutam vointa, afirmata de participantii la Summit, de a coopera in spirit de solidaritate cu toate partidele si organizatiile politice care tin la mostenirea unica a Europei si la ideea unei Europe a Natiunilor. Ca partid politic parlamentar dintr-un stat membru al Uniunii Europene, care avem o orientare conservatoare, afirmam ca locul nostru firesc si legitim este alaturi de partidele participante la acest proces", a subliniat senatorul Claudiu Tarziu, co-presedinte AUR.

 

06 decembrie 2021

 

0 comentarii2989 vizualizări06 decembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0