Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 03 Mai 2024 - 14587
Ciudata rau de tot, chiar paguboasa, este optica administratiei Turc.

Ciudata rau de tot, chiar paguboasa, este optica administratiei Turc, atunci cand lasam deoparte cuvintele pompoase folosite de edil. Vom incepe sa exemplificam in serial aceste balbe, pentru ca este prea mare diferenta intre realitatea din oras si cea prezentata de primarie. Deci:

Administratia Turc inchide in luna decembrie bulevardul Republicii ca sa…puna gazon. Este evident sezonul cel mai nimerit pentru cresterea ierbii. Bineinteles, lucrarea este gata doar pe jumatate, in buna traditie a ratarii termenelor propuse chiar de domnul Turc. De asemenea, in oglinda, dupa ce s-a laudat ca avem cel mai mare patinoar din tara, care va functiona 12 luni pe an, (interesanta apetenta pentru marimi), domnul primar Turc se razgandeste si decide de la sine putere ca acesta sa nu functioneze. Si sa faca bani un privat (bravo lui!), iar 750.000 de lei stau pe tusa in asteptarea probabil a verii.

In episodul viitor vom vorbi despre alta balba de toata frumusetea, trenuletul Thomas!

 

 

PSD Municipiul Bistrita

0 comentarii3227 vizualizări18 ianuarie 2023




rss 2.0
rss 2.0