Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Actiunile lui Laszlo Tokes sunt adevaratul subiect pentru intalnirea CSAT, nu revolta politistilor

Intentia vicepresedintelui Parlamentului European Laszlo Tokes de a extinde pretentiile de autonomie si in cazul judetelor Satu Mare si Bihor ne arata intentiile reale ale acestui revizionist sprijinit de PDL pentru a ocupa o functie importanta la Bruxelles.

Laszlo Tokes nu a fost denigrat prin declaratiile in care eu avertizam asupra pericolului pe care il reprezinta, asa cum se plange in mod fariseic, ci a fost doar demascat. Acum a devenit si mai evident modul in care, intr-un mod iresponsabil, Tokes indeamna la destramarea  teritoriala a Romaniei. Indiferent cum ma catalogheaza Laszlo Tokes, voi continua sa apar integritatea teritoriala a Romaniei si suveranitatea poporului roman ori de cate ori va fi nevoie.

Ii cerem presedintelui Traian Basescu, daca tot a fost deranjat de subminarea inchipuita a politistilor la adresa autoritatii statului, sa se autosesizeze si in cazul actiunilor extremiste ale lui Laszlo Tokes, care protesteaza public nu din motive sociale, ci pentru ca Transilvania inca apartine Romaniei. Traian Basescu are datoria sa aduca in discutia CSAT din aceasta saptamana activitatea de destabilizare nationala a lui Laszlo Tokes. De asemenea, cerem din nou Parlamentului European sa il revoce din functia de vicepresedinte pe Laszlo Tokes pentru actiuni indreptate impotriva unui stat membru al Uniunii, menite a destabiliza si a aduce atingere suveranitatii Romaniei.

 

          Biroul de presa PC

0 comentarii2744 vizualizări27 septembrie 2010




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0