Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 21 Septembrie 2020 - 25110 vizitatori azi
Anul 2012 va fi anul PDL! Intr-adevar anul de disparitie al PDL!

Daniel Constantin, presedinte PC: Anul 2012 va fi anul PDL! Intr-adevar anul de disparitie al PDL!  Domnule Boc, nu va contrazic deloc. Anul 2012 va fi anul PDL! Va fi anul in care veti intra in cartile de istorie ca primul partid care, dupa ce a dat un candidat la presedintie timp de doua mandate si a condus Guvernul vreme de cel putin trei ani, va disparea. Veti avea cel mai slab scor din istoria PDL, asa ca va sugerez sa nu va mai faceti prea mari iluzii.

           Dar mai mult, cred ca nu veti apuca anul 2012. Credeti ca romanii vor mai astepta rezultatele incompetentei dumneavoastra? Conduceti Cabinetul Boc 5 si inca nu ati luat nicio masura anticriza reala, pentru romani! Credeti poate ca vor uita si va vor vota in 2012? NU! Poporul va vota cu doua maini suspendarea presedintelui, nu PDL la Guvernare!

           Asemanarea lui Traian Basescu cu Alexandru Ioan Cuza, facuta de unii membrii PDL, e un act de nesimtire la adresa romanilor.

Alexandru Ioan Cuza a modernizat Romania, Basescu a dus-o multi ani inapoi prin minciunile lui, prin incompetenta lui Boc pe care l-a sustinut in functie si prin reformele false pe care le tot sustine in fiecare an.

          Cuza a facut reforme! Reforme cum Romania ultimilor 20 de ani nu a vazut. Cuza a reformat agricultura si economia tarii, a pus invatamantul romanesc pe picioare. Basescu trimite profesorii din tara, se bate cu pumnul in piept ca distruge coruptia si sustine imprumuturile de la FMI.

           Cuza a dus numele Romaniei peste hotare, a fost un diplomat desavarsit recunoscut si respectat inafara tarii. Basescu ne face in repetate randuri de rusine si a ajuns sa fie tratat "cu spatele" de presedintii celorlalte state europene.

Istoria nu este intotdeauna dreapta! Cuza a abdicat, chiar daca a infaptuit Unirea Tarii Romanesti, lui Basescu i se pare nedrept sa fie suspendat chiar daca a indatorat trei generatii de romani de azi inainte.

           Biroul de presa PC

0 comentarii1883 vizualizări03 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0