Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
ADEVARURI ASCUNSE, DUPA DECEMBRIE 1989.

Au trecut 22 de ani de la lovitura de Stat din decembrie 1989, regizata si finantata din strainatate, indreptata impotriva Poporului Roman si a Romaniei. Asa-zisii emanati ai revolutiei si urmasii lor la Putere au ascuns si ascund Poporului Roman numeroase adevaruri in legatura cu evenimentele din decembrie 1989 si cu Holocaustul impotriva romanilor. Ei spera, impreuna cu asasinii politici si asasinii economici din strainatate, ca peste citiva ani nu va mai avea cine sa le puna intrebari incomode si, mai ales, sa-i traga la raspundere pentru faptele lor. Cei care au pus mana pe Putere in Romania post-decembrista au pe constiinta peste 1.100 de cetateni romani ucisi in ultimele 15 zile ale anului 1989, precum si miile de raniti din acea perioada. In 22 de ani, Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu nu au reusit, de fapt nu au vrut, sa afle adevarul in legatura cu criminalii din decembrie 1989. Toate cele trei regimuri auto-intitulate democratice i-au elogiat pe revolutionari, le-au acordat anumite drepturi, inclusiv urmasilor celor ucisi, precum si anumite privilegii pentru revolutionarii intarziati, respectiv cei care si-au "fabricat" dosarele cu mare intarziere dupa evenimentele de la sfirsitul anului 1989. "Emanatii revolutiei" i-au dezbinat pe revolutionari, iar acum spre finalul mandatului presedintelui Basescu ii arunca peste bord. In ultima jumatate a lunii decembrie, in fiecare an, in orasele-martir au avut loc manifestari comemorative, iar presedintii Iliescu, Constantinescu si Basescu au constatat ca Parchetul nu a reusit sa incheie cercetarile pentru asasinatele din finalul anului 1989 si apoi si-au luat noi angajamente publice, pe care sa le uite pina in anul urmator.

Dupa al II-lea Razboi Mondial a fost impus de catre URSS in Romania regimul comunist, dupa falsificarea alegerilor din anul 1946. Apoi au urmat crimele savarsite de Securitatea condusa de alogeni, mai ales evrei si unguri. La sfirsitul anului 1989 s-a procedat invers in Romania, respectiv intai s-a recurs la crime si apoi au fost fraudate toate tipurile de alegeri pentru ca strainii care au pus mana pe Romania si au transformat-o intr-o colonie sa nu piarda Puterea si sa nu fie oprit Holocaustul impotriva romanilor. Acest Holocaust are trei mari obiective pe care toti romanii trebuie sa le cunoasca, respectiv :

1.Exterminarea Poporului Roman, urmas al Poporului Primordial, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu. Stramosii nostri geto-daci au dat lumii cea mai veche civilizatie, cu peste 10.000 de ani i.Hr., precum si cea mai veche scriere din istoria umanitatii. Din Dacia Edenica au roit stramosii nostri in toata Europa, in Asia, in Africa si in America. Tablitele de la Sinaia si numeroasele dovezi arheologice, precum si  cartile aflate in arhiva Vaticanului confirma ca limba stramosilor geto-daci a fost Limba Primordiala. Pe teritoriul Daciei a existat cel mai vechi centru de civilizatie din Europa, de unde s-a raspindit scrierea si religia crucii. Aceste adevaruri au fost ascunse Poporului Roman de catre cei care au falsificat istoria ! Genialul Mihai Eminescu scria, in ziarul "Timpul" din 2 noiembrie 1877, ca "Va veni ziua in care si pietrele vor vorbi adevarul, in care cartea faptelor petrecute va sta deschisa si se va citi atat de lamurit, incat toata doctrina paralogismelor nu va fi in stare sa-i intunece intelesul."

          2.Lichidarea Statului Roman si stergerea Romaniei de pe harta Europei.

     3.Realizarea proiectului "Israel in Romania", care vizeaza "mutarea" acestui stat pe teritoriul tarii noastre, in Gradina Maicii Domnului. Acest proiect se materializeaza de 22 de ani, iar finalizarea este prevazuta in anul 2014, prin cesiunea de creante. Niciunul dintre presedintii Romaniei, premieri, lideri de partide politice, sefi ai SRI si SIE nu au negat existenta acestui proiect ! Mai mult, lideri de la Tel Aviv s-au laudat public ca "Israelul a cumparat Romania." Este edificator faptul ca presedintele Basescu si fostii presedinti Iliescu si Constantinescu nu au luat nicio atitudine publica fata de aceasta afirmatie. Nici premierul Emil Boc in vizita recenta in Israel , unde s-a tinut prima sedinta comuna a guvernelor celor doua tari, nu a contrazis cele afirmate cu privire la cumpararea Romaniei de catre evrei. In Parlamentul Romaniei acest subiect este tabu ! De asemenea, in mass-media nimeni nu indrazneste sa abordeze aceasta realitate ! Opozitia nu are voie sa introduca in Parlament o motiune simpla pe aceasta tema, iar senatorii si deputatii romani nu au curajul sa formuleze intrebari sau sa-l interpeleze pe primul ministru . Majoritatea parlamentarilor alogeni din Senat si Camera Deputatilor ignora total si interesat proiectul " Israel in Romania". De ce ascund cu totii acest adevar ? Cui foloseste ? Aceasta realitate este confirmata de modificarea structurii proprietatilor  din Romania, de programele Regimului Basescu-Boc vizind facilitarea obtinerii de catre evrei a mai multor milioane hectare de terenuri agricole si din domeniul silvic, precum si de propunerea legislativa a PSD si PDL vizand exproprierea romanilor din Romania de catre titularii licentelor de exploatare a resurselor minerale. In Senatul Romaniei nu a existat niciun vot impotriva acestei initiative legislative. La toate acestea se adauga obtinerea cetateniei romane de peste 1 milion de evrei, in perioada post-decembrista, precum si majoritatea evreiasca existenta in Parlament, cea din fruntea principalelor functii in Statul Roman si din conducerea Bancii Nationale a Romaniei. Oare de ce isi ascund adevarata lor origine etnica? Calea principala aleasa pentru realizarea proiectului "Israel in Romania" o constituie indatorarea externa uriasa, care sa ajunga in anii 2012-2013 la 200-300 miliarde euro, urmata apoi de cedarea unei mari parti din teritoriul Romaniei in contul datoriei externe ! In aceasta directie a actionat Regimul Basescu-Boc care, in numai 3 ani, a indatorat Poporul Roman cu peste 80 miliarde euro. In 22 de ani de pace, in Romania a fost programat, s-a desfasurat si continua un razboi politic si mai ales un razboi economic impotriva Poporului Roman !

      Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu, impreuna cu guvernele pe care le-au format si tutelat, au condus Romania in mod programat pe drumul dezastrului in toate domeniile, dar avind totdeauna mentalitatea de stapani asupra cetatenilor romani ! Cele trei regimuri post-decembriste au actionat pentru sustinerea proiectului "Israel in Romania" si impotriva Poporului Roman, pe care l-au supus la Holocaust ! Toate guvernele post-decembriste au fost obligate prin Constitutie (art.47) "sa ia masuri  de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent." In realitate, aceste guverne impreuna cu majoritatile parlamentare formate la comanda externa, transmisa prin presedintii Romaniei, au luat masuri care sa conduca la prabusirea economica, la subminarea economiei nationale, la inlaturarea protectiei sociale si la scaderea continua a nivelului de trai pentru marea majoritate a populatiei. Presedintii Romaniei si liderii partidelor politice, care au facut cu schimbul la guvernare, au ascuns Poporului Roman adevaratul scop al constituirii majoritatilor parlamentare impreuna cu UDMR, o organizatie neguvernamentala si antiromaneasca. Romanii au fost mintiti ca este nevoie de majoritate parlamentara pentru a se asigura indeplinirea Programului de guvernare. Adevarul este ca prin majoritatile parlamentare s-a urmarit si se urmareste ca politicile antiromanesti impuse din strainatate si proiectul "Israel in Romania" sa fie aplicate fara nicio modificare si la termenele dictate ! Guvernele post-decembriste au fost preocupate sa satisfaca pretentiile antiromanesti ale asasinilor economici si asasinilor politici straini, precum si sa asigure prosperitatea clientelei politice, in urma unor acte de coruptie. Urarea prezidentiala:"Sa traiti bine!" a fost adresata si repetata pentru clientela politica si pentru cei care s-au imbogatit de pe urma demnitatilor publice. In loc de o clasa politica dedicata Interesului National s-a creat, in ultimii 22 de ani in cea mai mare parte, o adunatura de popandai si papagali politici care au colaborat si colaboreaza cu asasinii economici si mafia transnationala. In loc de democratie, a fost impus un monopol politic asupra institutiilor Statului Roman si o forma mascata de dictatura, care si-a schimbat periodic doar culoarea.

      Conform Constitutiei (art.61, alin1): "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii." In realitate, Parlamentul a fost transformat intr-o jucarie politica, unde se fura la vot ! Parlamentarii care stiu ca au ajuns in Camera Deputatilor sau in Senat in urma fraudarii alegerilor au convingerea ca este normal sa fure si ei la vot, mai ales prin votul multiplu in locul colegilor absenti, pentru a trece ordonantele guvernului. De fapt, in perioada 1990-2011, guvernele care au condus Romania spre dezastru si Holocaust au aplicat  Parlamentului politica faptului implinit, prin sute de ordonante de urgenta si prin angajarea raspunderii  pe o multime de proiecte de legi. Adevarul este ca, Parlamentul Romaniei a fost in subordinea guvernelor post-decembriste, cu incalcarea Constitutiei ! Pentru a se ajunge la un asemenea Parlament s-a recurs la fraudarea alegerilor. In Romania a fost legalizata prostitutia electorala ! Cu ocazia alegerilor, de orice fel, are loc o intrecere capitalista de furat voturi. Modalitatile de fraudare a alegerilor si numeroase exemple au fost prezentate in mass-media, dar Parchetul nu se autosesizeaza, se face ca nu aude si nici nu vede. Mai mult, Guvernul Boc V a anuntat ca va reduce cu 50% pedepsele si amenzile pentru cei care fraudeaza alegerile din anul 2012. Cetatenii care merg la vot sunt tot mai putini. Ei nu voteaza oferte electorale si programe pentru viitoarea guvernare, care sa rezulte din doctrinele partidelor politice, ci ei sunt manipulati cu produse mediatice, iar majoritatea celor saraci sunt cumparati cu produse alimentare, bauturi alcoolice ori cu galeti goale.

     Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu nu au fost interesate de cresterea veniturilor la Bugetul de Stat pentru ca pe seama lor nu se pot obtine comisioane, nici nu se poate amplifica coruptia, dar nici nu intra bani la partid pentru fraudarea alegerilor. Cele trei regimuri post-decembriste au ascuns Poporului Roman adevarul in legatura cu cei care au spoliat  Romania si au transformat-o intr-o colonie europeana, membra a unui imperiu. Aceste regimuri au ascuns Poporului Roman si adevarul cu privire la topul marilor corupti si la topul jefuitorilor avutiei nationale.

       La 22 de ani dupa lovitura de Stat din decembrie 1989 apar tot mai evidente numeroasele adevaruri ascunse Poporului Roman si s-au conturat numeroase intrebari, dintre care amintim urmatoarele:

     1. Cine a organizat, finantat si cu ce scop lovitura de Stat ?

     2. Cine sunt criminalii din decembrie 1989 si de ce nu au fost pedepsiti ?

     3. De ce s-a actionat, in mod programat, pentru subminarea economiei nationale?

     4. Cine a programat Holocaustul impotriva romanilor si de ce ?

     5. De ce  nu sunt arestati, judecati si condamnati autorii genocidului impotriva cetatenilor romani, care a facut peste 1 milion de victime ?

     6. Care sunt rezultatele tranzitiei de la socialism la capitalism si de ce nimeni nu-si asuma responsabilitatea asupra lor ?

     7.  Ce consecinte au aparut dupa privatizarea societatilor comerciale cu o valoare de piata de peste 700 miliarde euro si ce destinatie s-a dat sumelor obtinute din privatizari ?

     8. Cui a folosit lichidarea dirijata a peste 6 milioane locuri de munca si alungarea din Romania a peste 5 milioane de romani, mai ales tineri, foarte bine pregatiti profesional ?

     9. Cu ce scop s-au dat, mai ales strainilor, spre exploatare numeroasele bogatii naturale ale Poporului Roman, cu o valoare de peste 1.000 miliarde euro si ce sume s-au incasat la Bugetul de Stat din redevente, care sunt cele mai mici din lume ?

     10. Care este scopul politicii diabolice de alungare a romanilor din Romania si de exterminare, prin multiple metode criminale, a celor ramasi acasa, mai ales a bolnavilor si a batranilor ?

     11. De ce sunt sistematic si continuu atacate Biserica Nationala Ortodoxa, Scoala, Sanatatea si Armata?

     12. Cu ce scop este rastignit satul romanesc de catre urmasii celor care l-au rastignit pe Iisus Hristos ?

     13.  De ce asasinii politici din strainatate, impreuna cu alogenii aflati in functii de demnitate publica in Romania, actioneaza pentru lichidarea satelor romanesti si a traditiilor noastre multimilenare, precum si pentru inchiderea bisericilor din mediul rural ?

     14. De ce regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu si Basescu au pregatit si realizat indatorarea Poporului Roman cu peste 150 miliarde euro si ce au facut cu aceste sume uriase ?

     15. Care este legatura dintre cresterea datoriei externe a Poporului Roman la 200-300 miliarde euro, pina in anul 2014, si proiectul "Israel in Romania" ?

     Dupa Mos Nicolae, presedintele Basescu si fostul premier desemnat Lucian Croitoru, de la BNR, le-au spus romanilor ca Romania se afla intr-o situatie extrem de dificila, chipurile, din cauza zonei euro si ca singura solutie de salvare va fi un nou si urias imprumut extern, la dobanzi mai mari de 7%-8%. El va intrece sumele uriase imprumutate de Regimul Basescu-Isarescu-Boc in ultimii 3 ani, de peste 80 miliarde euro, la dobanzi de circa 5%. Intr-o conferinta de presa, in ziua de 7 decembrie a.c., inaintea Summitului de la Bruxelles din 8-9 decembrie a.c., presedintele Basescu a solicitat tarilor din Uniunea Europeana sa faca public calendarul de rambursare a datoriilor externe. Acelasi presedinte Basescu tine ascuns pentru Poporul Roman calendarul vizand plata datoriilor externe. De ce ? Acelasi presedinte Basescu si eternul guvernator Isarescu ascund Poporului Roman ca in anul 2012 s-au angajat fata de bancile straine sa ramburseze 20 miliarde euro din datoria externa, la care se adauga 3 miliarde euro dobanzi. Ca urmare, Guvernul Boc V se plange ca nu are bani pentru romani, nici pentru a plati cetatenilor sumele stabilite prin hotarari judecatoresti irevocabile.

     Acum, in decembrie 2011, constatam ca au fost 22 de ani irositi pentru Poporul Roman, dar totodata 22 de ani de Holocaust impotriva romanilor ! Marile adevaruri raman ascunse, iar Poporul Roman nu este solicitat de partidele politice sa iasa in strada pentru demonstratii pasnice, fara violenta, ca in decembrie 1989.

   
 

                                                                                Dr.Gheorghe Funar

                                                                            Secretar general al PRM

                                                                         Presedintele Filialei PRM Cluj

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu2807 vizualizări10 decembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0