Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 27 Septembrie 2020 - 5074 vizitatori azi
Ne dorim un grup parlamentar al PC

Daniel Constantin, presedinte PC: Ne dorim un grup parlamentar al PC.  Cea mai importanta decizie pe care am luat-o astazi in Sedinta  Biroului Executiv, este aceea de a incerca sa finalizam in aceasta saptamana si saptamana viitoare discutiile cu anumiti parlamentari din tabara puterii, ma refer la PDL si UNPR, pentru a incerca sa dam o forta ceva mai mare motiunii de cenzura.

          Motiunea se va depune in perioda urmatoare. Pe de alta parte ne gandim chiar in aceasta perspectiva in cazul in care numarul nemultumitilor din cele doua partide se va mari, sa incercam chiar fortarea unui grup parlamentar propriu al partidului conservator pana in primavara anului 2011.

 

          Aceasta si pe fondul fortarii de cei de la PDL a Regulamentului Camerei Deputatilor si a incercarii de a nominaliza un reprezentant al UNPR in Birourile Permanente. In perioada urmatoare vom incerca sa va prezentam senatorii si deputatii care vor sa paraseasca barca puterii.

 

          In ceea ce priveste motiunea de cenzura, astazi o sa avem o intalnire cu celelalte doua partide de opozitie. S-au finalizat mare parte din masurile pe care noi le consideram importante de a fi preluate de catre Guvernul de criza care se va constitui si pe care le vom prezenta astazi in urma finalizarii discutiilor si textului motiunii.

 

          Biroul de presa

 

0 comentarii1967 vizualizări11 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0