Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Domnule Primar Cretu, de ce NE IMPOVARATI viitorul ?

Suntem un grup de tineri, de profesii diferite, cu pregatire scolara diferita, cu starea materiala si familiala diferita, dar un singur aspect ne aseamana,ne-am nascut si locuim in municipiul Bistrita. Cate s-au spus si se mai spun despre acest minunat oras transilvan!?                                                                                          

Noi, tinerii, viitorul acestui burg am inceput sa ne gandim, sa comentam, sa dezbatem aspecte legate de viata noastra in comunitatea prezenta, dar mai ales perspectivele viitorului. Aproape toti din organizatia noastra am fost plecati in afara Romaniei, unii au muncit altii au fost in excursii  si o parte din tinerii nostrii au absolvit scoli in strainatate.                                                                                               

Cred ca va mai amintiti, dragi bistriteni, cum in campania electorala din anul 2008, domnul Ovidiu Cretu se plimba intr-un mare balon peste oras si prezicea paradisul ce-l va instala, daca o sa primeasca votul de primar.                           

Iata ca au trecut peste 1150 zile din mandat si am ramas doar cu ambitia dumneavoastra de a impune bistritenilor o utopie , "WONDERLANDUL". Pentru o asemenea cheltuiala de zeci de milioane de euro, noi credem ca se impune consultarea prin referendum a tuturor locuitorilor. Trebuie sa stiti dragi bistriteni, ca banii vor fi imprumutati de la banci si apoi achitati de catre fiecare din locuitorii municipiului Bistrita.                                                                                            

Generatia pe care o descriam in randurile anterioare, considera ca NU este oportun sa indatoram orasul nostru pentru un plan nerealist si neoportun la acest moment. La nivel declarativ orice poate fi realizabil, dar in cazul de fata avem de-a face cu un nefast orgoliu personal al primarului municipiului Bistrita .In actualul mandat al primarului Ovidiu Teodor Cretu, orasul a ramas practic neschimbat, iar ceea ce   s-a facut, s-a realizat sub presiunea primarului, vezi  exemple ca proiectul cu strutii din oras, devalizarea copacilor de pe bulevardele orasului, defrisarea parcului municipal si lista ar putea continua si cu alte exemple negative.                                                                                                     

Domnule  primar Cretu, " o luati de-a curmezisul", cum se spune in popor, iar aceasta atitudine de suficienta, este de fapt  un mod cosmetizat de a va ascunde  esecul prin care administrati orasul. Apelul generatiei tinere este sa NU IMPOVARATI orasul cu cheltuieli inutile si sa renuntati la aroganta de a va impune ca un proprietar de drept al Bistritei. Stiti ce este inca ingrijorator? Ca au trecut 4 ani de zile..si cei impovarati si fara perspectiva vom fi  tinerii.                                   

Domnule Ovidiu Teodor Cretu, ganditi-va ca sunteti primar pe fondul unui  moment nefericit, incendierea Bisericii Evanghelice.                                                                       

Avem nevoie de explicatii?!  Am vrea sa stim ce ati facut  cu banii publici in acesti ani?                                                                                                                                                

In mod obligatoriu trebuie ca la alegerile din 2012 sa alegem un alt PRIMAR, pentru binele orasului nostru transilvan.                                    

Acesta este mesajul generatiei tinere bistritene.

 

 

Organizatia Municipala de Tineret a PDL Bistrita

2 commentarii2380 vizualizări21 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0