Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 22 Februarie 2020 - 5708 vizitatori azi
Un Pact Fiscal pentru o Noua Romanie.

Va invitam in data de 6 aprilie 2012, de la ora 15, la Grand Hotel Napoca, municipiul Cluj Napoca, la dezbaterea "Un Pact Fiscal pentru o Noua Romanie". Vor conferentia pe aceasta tema Gabriel Biris si Mihnea Vasilache iar Mihail Neamtu va rosti un cuvant de incheiere.

Nu ne putem impiedica sa observam ca declaratiile publice de pana acum denota o lipsa fundamentala de intelegere a fiscalitatii si, respectiv, a impactului acesteia asupra economiei si finantelor publice. Este evident pentru toata lumea ca actualul Cod Fiscal penalizeaza munca. In Pactul Fiscal pentru o Noua Republica se regasesc propunerile noastre pentru reducerea, simplificarea si reformarea fiscalitatii in Romania.

"Mai are Romania un viitor? Riscul de tara si Noua Republica." - va fi tema cuvantului de incheiere tinut de Mihail Neamtu.


Gabriel Biris

Probabil cel mai cunoscut avocat specializat in fiscalitate din Romania. Absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii si al Facultatii de Drept, ambele in Bucuresti. Avocat in baroul Bucuresti din 2000. A detinut succesiv pozitii de consultant fiscal, senior manager, partener in diferite firme internationale cum ar fi Coopers & Lybrand, Haarmann& Hemmelrath, Counsel & Salans. Din 2006 este partener in propria societate de avocatura Biris&Goran. Expertiza in legislatie fiscala, structurarea tranzactiilor, contencios administrativ, fuziuni & achizitii, real estate.

Mihnea Vasilache
Peste 15 de experienta in ?nante petrecuti la New York pe Wall Street si in City la Londra. In ultimii ani a fost responsabil al unor fonduri de investii in valoare de mai mult de 2 miliarde de euro. De-a lungul timpului, Mihnea a fost in mod constant implicat in Europa de Est si Romania si in continuare acorda selectiv servicii de consultanta strategica si ?nanciara pentru mari companii romanesti in situatii complexe sau di?cile. Mihnea are un MBA de la Harvard Business School si a absolvit cursurile de Matematica si Economie ale Wesleyan University, SUA. Este un mandru absolvent al Colegiului National Sf Sava din Bucuresti. Pasionat de rugby, sport si speologie. Coordonator al departamentului Economic la Noua Republica.

Mihail Neamtu
Nascut la Fagaras, (16 aprilie 1978), face studii pana la nivel de doctorat la Cluj, Bucuresti, München, Durham, Londra, Washington DC - cu specializare in ?lozo?e, teologie si stiinte politice. Incepand de la 25 de ani a publicat diferite volume de studii si eseuri la edituri din tara si  strainatate, (Oxford  UP,  Brepols,  Ashgate,  Humanitas,  Polirom,  Curtea  Veche,  etc). Editorialist-invitat la ziarul "Cotidianul", (2007-2009), si director stiinti?c (martie 2010-septembrie 2011), la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. In septembrie 2011 Mihail Neamtu a lansat documentul "Crez politic" in jurul caruia s-au strans sute si, apoi, mii de aderenti. Biblio?l pasionat, la Noua Republica coordoneaza Departamentul Politic si testeaza legatura cauzala dintre libertate si adevar.

 

Dupa dezbateri va invitam la un cocktail unde veti avea ocazia sa-i cunoasteti personal pe Gabriel Biris, Mihnea Vasilache si Mihail Neamtu precum si pe alti membri si simpatizanti ai miscarii Noua Republica. Cocktailul va incepe la ora 18:00

 

http://www.nouarepublica.ro/files/2012/03/Pact_Fiscal_1.0_Noua-Republica.pdf

http://www.nouarepublica.ro/

 

Pentru informatii si confirmare coordonator Noua Republica Cluj

0721204609

initiativa Noua Republica Bistrita - Nasaud

nouarepublica_bn@yahoo.com

  

 

 

0 comentarii1708 vizualizări03 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0