Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 7112 vizitatori azi
Un OM si PRIMAR adevarat.

In aceste momente de mare tristete si grea suferinta, suntem alaturi de familia regretatului nostru coleg si prieten Nicolae Bodiu, primar al comunei Rebrisoara, care ne-a parasit pentru totdeauna. Un OM si PRIMAR adevarat, ce si-a pus toata intelepciunea, dragostea si daruirea pentru semenii sai care i-au acordat toata increderea pentru a conduce destinele comunei lor 20 de ani.
A fost un coleg si prieten care a stiut intotdeauna sa respecte si sa se faca placut si respectat prin voia buna si atmosfera de voiosie ce stia sa o raspandeasca in jurul sau cu mult har.

Vestea plecarii sale pe neasteptate pe drumul vesniciei ne-a intristat si indurerat pe toti. A plecat mai aproape de Dumnezeu, pe care-L rugam sa-i odihneasca sufletul in pace si sa aline indoliata familie.
          Bunul Dumnezeu sa-ti dea odihna vesnica si iertare, dragul nostru prieten si coleg…

 

Deputat EMIL RADU MOLDOVAN- Presedinte PSD Bistrita Nasaud.

 

 

 

 

 

CONDOLEANTE...

           In aceste momente grele, impartasim durerea si ne alaturam cu multa compasiune familiei, la trecerea in nefiinta a celui care a fost un om deosebit, primarul comunei Rebrisoara, NICOLAE BODIU.

          Fie ca bunul Dumnezeu sa-i aseze sufletul in lumea celor drepti si sa-i dea odihna vesnica.

    

PREFECTUL  JUDETULUI BISTRITA-NASAUD

CRISTIAN - DANIEL FLORIAN.

 

 

 

 

 

 

MESAJ DE CONDOLEANTE,

 "Omul ca iarba, zilele lui ca floarea campului; asa va inflori.  
Ca vant a trecut peste el si nu va mai fi si nu se va mai cunoaste inca locul sau.  
Iar mila Domnului din veac in veac spre cei ce se tem de Dansul,  
Si dreptatea Lui spre fiii fiilor, spre cei ce pazesc legamantul Lui … 
Binecuvantati pe Domnul toate lucrurile Lui; in tot locul stapanirii Lui, binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul!!! PS.102,15-22."

 Suntem saraci  in fapte bune si in vorbe de multe ori.Astazi cred ca si vorbele ar fi de prisos.Plecarea in Lumea Dorului a primarului,sotului,tatalui,omului ,Nicolae Bodiu a venit peste noi ca o lovitura.Cu planuri inca neimplinite,cu idei ce  asteptau a fi infaptuite,cu puterea cuvintului dezvoltata in fapta,iata-l cum pleca si ne lasa.Il  rugam pe Atotmilostivul Dumnezeu sa-i faca parte credinciosului sau rob,de un loc bun in Imparatia Sa,pe sotie si pe copii sa-i intareasca si sa-i mangaie impreuna cu familiile lor.Si pentru ca a fost omul vietii si al versurilor,vom zice: "Jucati lume, petreceti,/ Cu toti fericiti sunteti,/ Numa eu de sub pamant/ Nu mai vad, nu mai aud/ Sarac tineretea mea/ S-o cununat cu moartea/ Am fost umbra pe pamant/ Acuma zac in mormant/ In mormant adanc si rece/ N-am cu cine ma petrece/ Nu vad soare rasarind/ N-aud pasari ciripind/ Floare fui, floare facui/ pe fata pamantului/ Viata, viata trecatoare/ Te-ai stins ca o lumanare/ Aprindeti lumanarele/ Cu patimi stati langa ele, / Vamile sa le petrec/ Hotarile sa le trec".

 Doamne odihneste cu dreptii pe robul tau!

                  In numele Biroului Executiv al PRM,Bistrita-Nasaud,

                    Presedintele filialei judetene -Ing.Viorel Votutiu.

 

 

 

                                           MESAJ-TESTAMENT,

 La ceas de despartire de omul,sotul,tatal si gospodarul Nicolae Bodiu,primar al comunei Rebrisoara,filialele: municipala Bistrita, oraseneasca Nasaud si cea locala a PRM,transmit sincere condoleante familiei greu incercate,precum si filialei judetene a PSD Bistrita Nasaud.Versurile rostite de el in diferite ocazii cu mult patos,ramin peste ani, un TESTAMENT.

…pe Funar si pe Vadim,Ardelenii ii iubim

Si in culmea disperarii,I-am vrea chiar in fruntea tarii….

Sa conduceti tarisoara,Ca si Bodiu Rebrisoara !

Doamne ocroteste-i pe romani si odihneste in pace pe prietenul nostru Nicolae!

                                 Farmacist Dorina Soldoae, Presedinte filiala PRM,municipiul Bistrita.

 

 

 

 

 

           Filiala PNL Bistrita-Nasaud isi exprima profundul regret fata de disparitia primarului Nicolae Bodiu, dorind familiei indoliate si tuturor celor care l-au iubit si pretuit, liniste si putere sufleteasca!


 
Presedinte PNL Bistrita-Nasaud,
        Deputat Ioan Tintean

 

 


 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1680 vizualizări04 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0