Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 28 Noiembrie 2020 - 7342 vizitatori azi
De la suflet la suflet.

In fiecare an, in saptamana sfintelor sarbatori pascale, femeile Social Democrate, prin campania "De la suflet la suflet", sunt mai aproape de familiile cu dificultati financiare din localitatile componente ale municipiului Bistrita. Joi 12.04.2012, pachete cu alimente de baza, cozonac si dulciuri au ajuns la aceste familii.

 "Acum, cand toti crestinii vin aproape de familie pentru a se ruga in liniste si a celebra apoi cu bucurie nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos, Organizatia Femeilor Social-Democrate este cu sufletul aproape de cei mai putin norocosi dintre noi. Astfel, ca in fiecare an, in cadrul campaniei deja consacrate, "De la suflet la suflet", campanie sora celei din preajma Craciunului, " Deschide-ti inima, crestine! ", femeile din Organizatia Municipala a Partidului Social Democrat vor da din putinul lor familiilor nevoiase din cartierele marginase ale Bistritei, pentru a le ajuta sa treaca mai usor peste neajunsurile vietii si pentru a le aduce pe mese bunatati din bunatatile noastre.
Haideti sa spunem cu totii, din tot sufletul, "Hristos a-nviat!" si, in spiritul sfintelor sarbatori, sa-l facem si pe cel de langa noi sa zambeasca."

 

 

 

Comitetul organizator,

 Nadia Tatar -  secretar org.mun.OFSD

Ramona Salak  -   vicepresedinte org.mun.OFSD

 Aurora Rad  -      vicepresedinte org. mun.OFSD

 

 

2 commentarii2086 vizualizări14 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0