Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 7814 vizitatori azi
Tot mai multi tineri, dornici sa se implice in activitatile TNL. Cine pune Romania la colt. Lansare candidatilor USL BN .

In comunele Ilva Mare si Lunca Ilvei au avut loc marti, 17.04.2012, alegeri pentru stabilirea echipelor TNL care vor implementa la nivel local proiectele asumate de catre tinerii liberali.La Ilva Mare au fost prezenti aproximativ 30 de tineri care au votat componenta noului birou. Astfel, doctorul Radu Suticau a fost ales presedinte, Iustin Candale, vicepresedinte, Florin Tomi, secretar, Nicoleta Sidor si Viorel Moldovan membri, iar Dorin Pop si Cristian Catuna, supleanti.

                           Invitat la evenimentul organizat de tinerii colegi, dl. Ionel Tomi, candidatul PNL pentru Primaria Ilva Mare, a mentionat ca se simte onorat sa colaboreze cu persoane tinere si determinate in a contribui la o imbunatatire a vietii sociale si a conditiilor de trai in comunitatea lor, pe care spera sa o reprezinte in scurt timp.

                           In comuna Lunca Ilvei, TNL va fi condus de Viorel Sneaha, presedinte, Emanuel Cute, vicepresedinte, Vladut Tinis, secretar, Florin Boscoe si Simi Domide, membri.

                           Samuel Coman, presedintele TNL BN, prezent la cele doua sedinte de alegeri, a precizat ca se simte o tendinta tot mai accentuata a tinerilor de afiliere in structuri care le permit dezbaterea si exersarea deciziilor administrative: "Ma bucur mult sa constat ca tot mai multi tineri bine pregatiti, cu rezultate notabile in diverse domenii, doresc sa ni se alature si sa propuna idei de imbunatatire a activitatilor pe care le derulam’’.

                           La randul sau, Creta Simion, presedintele TNL Rural Bistrita-Nasaud  a specificat faptul ca Valea Ilvelor este o zona care se confrunta cu doua probleme majore identificate la nivelul satelor din Romania: imbatranirea populatiei si exploatarea deficitara sau irationala a resurselor naturale. "Sunt convins ca dupa ce vom analiza in detaliu realitatile specifice din zona Ilvelor vor veni si solutiile. Nu inteleg de ce intr-un loc atat de deosebit, lucrurile par oarecum impietrite’’.

Biroul de presa al PNL BN.

 

 

 

 

 

Cine pune Romania la colt.

          Traim o etapa in care s-au acumulat multe nemultumiri pe care le dorim sa dispara din peisaj odata cu alegerile, iar altele la schimbarea constitutiei pentru ca nu mai vreau ca tara mea sa fie batuta pe umar de orice caricatura care  Sarkotay pe langa presedintele meu aratandu-i coltul unde nu e nimeni. Nu mai vreau ca tara mea sa fie reprezentata de un Lute care face politica externa a Romaniei pe culoarele cladirilor, fara sa asculte de organele interne. Ficatul nu-l suporta, ochii nu-l ajuta iar neuronul pe care-l avea in cap e plecat cu blonda. Nu mai vreau sa-mi faca in tara mea politica interna minoritatile, fara de care nu poate trece in Parlament nici-o lege. Fara votul gagauzului, armeanului, lipovineanului, tatarului, nu pot respira, nu pot bea apa limpede de izvor in tara mea, nu pot invata istoria tarii mele, nu pot opri jaful solului si subsolului tarii mele. Nu mai vreau o constitutie cu gauri pe unde Lute isi poate baga in Parlament partidele lui tabachera. Nu mai vreau ca Lute si Curtea Constitutionala s-o citeasca si pe vertical si din mai multe puncte cardinale. O vreau clara fara portite de scapare pe intelesul milioanelor de romani. Nu mai vreau ca uninominalul sa-mi aduca in Parlamentul tarii scursuri sau patrupede care sa latre. Pai ce ne facem cu tanti Mita biciclista de la unprrrrr care a cazut si si-a rupt pielita buzei, de vorbeste numai de durerea interesului national pe toate posturile de televiziune. De atata dragoste de tara voteaza politica pasilor marunti a minoritarilor si a uniunii democratice culturale de alta etnie. Biciclista mai vrea o data la Loteria Romana, poate o castiga cineva si pe ea.

         Nu mai vreau parlamentari care se culca pe stanga si se scoala pe dreapta. L-am ales sa-mi apere interesele mie si el pleaca acolo unde a cazut Mita. Nu excludem faptul ca toti de acolo au fost adunati ca sa raspunda unor comenzi, fiind piese rare care si-au construit averi ce fac obiectul unor dosare.

        Aceasta constructie este clasica si nici pe departe nu-i ingenioasa cum spun unii analisti. Nu a inventat Lute roata. Peste tot in lume unde constitutia o permite pentru a te apara in politica, creezi cu ajutorul unui sef de mafie, asa cum s-a si exprimat Lute o formatiune politica din politicieni corupti pentru a putea face jocurile. La nevoie mai infiintezi  o tabachera asa cum se incearca acum pe ultima suta, cu Mihaita de la guvern. Lute crede ca Mihaita asa cum a spus-o si acesta labeunu ca poate cuagula in jurul lui la alegeri o formatiune politica care vor aduna peste 5% din alegatori.

          Intrebat de lingaii de labeunu, Tuciuriu si Ardeiasu scofalcit, de ce culoare politica este, Mihaita a spus ca este liberal autosuspendat. Pai mai intelectualu-le de shakel, ca de "marca" cum spun altii ca a-i fi, nu pari, daca esti autosuspendat fara cotizatie platita la zi cum a-i spus, esti doar un simpatizant ca si mine care ma declar apolitic. Dar tu vrei cu alte cuvinte sa fii hot dar sa pari cinstit. Spunand ca mai esti liberal vrei sa rupi o parte care gandeste liberal. Numai ca tu numai liberal nu gandesti si cred ca nu este nici necesar sa gandesti , ca pentru tine gandeste Lute desi tu vrei sa pari ca nu esti papusa lui. Mihaita, nu oitele din guvern pe care o sa dai vina la un momentdat te tradeaza, ci rasul tau de copil nevinovat care a varsat olita. Sa stii lucrul acesta, ca rasul tradeaza. Uita-te cum rad, Lute si Jiji de la Pipera. Oile lor sunt departe, dar rasul a ramas la ei.

          Nu ti-ai dat demisia din partidul liberal din acelas motiv pentru care nici fetele frecventabile nu poarta pantaloni. Le vine mai usor cand ocazia apare sa ridice fusta. Asa si tu Mihaita de cand ti-a spus mama sa-ti schimbi optica ca altfel vei muri  de foame cu istoria ebraica, te-ai aruncat pe centura politicii romanesti, acea centura pe care a trimis-o Lute si pe Lavinia Traseista. Te-a ales bine Lute cu ochiul ala cu care mai vede. Stie ca se poate baza numai pe aceia care se prostituiaza. Stie ca cine tradeaza o data mai tradeaza si alta data. Tariceanu te alese-se in guvernul lui dar tu....! Lute s-a asigurat de data asta. Fie vorba intre noi Mihaita,  mai spune un medic din Romania care pentru consultanta este remunerat cu 10 000 euro de OMV. Eu zic sa razi in continuare cu rasul acela de copil nevinovat, dar a-i grije sa nu versi olita, ca pute. Ne-ajunge ca Lute se misca printre noi. N-o spun eu, imaginile de la Bruxelles spun totul. Unde Lute apare toti sefii de state se fac ca ploua. Fug toti pentru ca Lute se unge cu esenta de cal si lor le pute.

        Vreti ca Romania sa nu mai fie trimisa la colt?  Atunci iesiti la vot.

                                 Col.(r) Nour Constantin

 

 

 

 

 

Informare presa

 Comitetul de coordonare al USL BN din data de 12 aprilie 2012, l-a numit  pe domnul Dorin Dobra, in functia de purtator de cuvant al USL Bistrita-Nasaud.

Dorin Dobra este licentiat in filosofie-jurnalistica si in studii europene , precum si doctor in europenistica al Universitatii Babes-Bolyai Cluj. Este lector asociat al Facultatii de Studii Europene si cercetator post doctorand.

Membru al Partidului National Liberal din 1995, Dorin Dobra este vicepresedinte al Filialei Teritoriale PNL Bistrita-Nasaud din aprilie 2010.

  1. Comitetul de coordonare al USL BN din data de 18 aprilie 2012 anunta ca la data de 28 aprilie 2012 va avea loc lansarea candidatilor USL in judetul Bistrita-Nasaud;

-                evenimentul se va desfasura  in data de 28 aprilie la Sala Polivalenta a municipiului Bistrita, de la ora 13,00;

-                evenimentul este prins in agenda celor 3 lideri ai USL, respectiv Crin Antonescu, Victor Ponta, si Daniel Constantin;

  1. USL BN constata cu mahnire ca perioada Sfintelor Sarbatori de Paste a constituit pentru reprezentantii PD-L o ocazie pentru noi abuzuri specifice unui partid aflat pe ultimii metri ai guvernarii.

-   Acuzam in consecinta, in primul rand folosirea abuziva a  infrastructurii Postei Romane pentru distribuirea felicitarilor pascale ale reprezentantilor PD-L.

-         Ne declaram profund nemultumiti de decizia de a realiza tragerea la sorti a presedintilor sectiilor de votare in data de 13 aprilie 2012, Vinerea Mare, astfel incat contestatiile sa poata fi depuse in Sambata Mare si duminica, Prima Zi de Pasti.

-      Suntem totodata mirati si ingrijorati pentru numirea in cateva sectii de votare din judet a unor presedinti fara specializare juridica, in conditiile in care in judetul nostru exista aproximativ 2000 de licentiati in stiinte juridice.

 

 Biroul de presa al USL BN

Purtator de cuvant Dorin Dobra

0 comentarii2807 vizualizări20 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0