Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
PNL are grija de sanatatea ta. Depunere candidaturi USL -BN.

Femeile liberale au continuat  proiectul "PNL are grija de sanatatea ta", la Singeorz-Bai si Maieru.OFL Singeorz-Bai si OFL Maieru au derulat la nivel local programul national "PNL are grija de sanatatea ta", in perioada 26-29 aprilie 2012,  prin amplasarea unor corturi in care localnicii au putut beneficia de consultatii gratuite, din partea unor echipe de personal medical avizat.

                         Proiectul are ca principal obiectiv informarea populatiei asupra importantei  pe care o reprezinta preventia si oferirea unor sfaturi concrete pentru formarea unui regim de viata sanatos. Pe parcursul celor trei zile au fost masurate cetatenilor doritori tensiunea si glicemia,  fiind indrumati spre cabinetele medicale cei la care s-au constatat valori in afara parametrilor normali.

                        La Singeorz-Bai, presedinta OFL Mirela Circu, impreuna cu o serie de colege din biroul local, au desfasurat actiunea pe parcursul a doua zile, 26-27 aprilie 2012. "Am ramas impresionata de numarul trecatorilor care s-au oprit la cortul amenajat de noi si au solicitat sfaturi, laudandu-ne initiativa, astfel incat ma gandesc serios ca in masura posibilitatilor,  asemenea proiecte sa fie reluate."

              In comuna Maieru, cortul a fost amplasat duminica, 29 aprilie 2012, prin grija d-nei presedinte Varvara Mititean. Si aici actiunea s-a dovedit un succes, cei testati obtinand informatii utile despre rezultatele personale de tensiune si glicemie constatate de catre cadrele medicale.

 

Biroul de presa al PNL BN

 

 

 

 

 

In data de 1 mai a.c.,  USL va depune oficial candidaturile pentru Primaria Municipiului  Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, dupa urmatorul program:

 10:30 -  Depunerea candidaturilor pentru functia de primar si pentru cele de consilieri locali in cadrul Primariei Municipiului  Bistrita, la Biroul Electoral  de Circumscriptie nr. 1 Bistrita;

  • 11:00 -  Depunerea candidaturilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean si pentru cele de consilieri judeteni, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr.6 Bistrita-Nasaud;
  • 11:15 - declaratii de presa in fata Palatului Administrativ al judetului Bistrita - Nasaud din Piata Petru Rares nr. 1

 Participa candidatii pentru functia de primar al Municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu si pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, impreuna cu candidatii  de consilieri locali si judeteni.

 

 Purtator de cuvant,

 Dorin Dobra.

0 comentarii2779 vizualizări30 aprilie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0