Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Encean Vasile are suspendat dreptul de a ocupa functia de primar.

CANDIDATUL PDL LA FUNCTIA DE PRIMAR AL COMUNEI MATEI, CONDAMNAT DEFINITIV DE CURTEA DE APEL CLUJ.  USL BN cere public respectarea deciziei definitive de interzicere a drepturilor de a alege si de a fi ales (art. 64 lit. a si art. 65 lit. B, Cod penal )  in cazul d-lui Encean Vasile care, pe cale de consecinta, are suspendat  inclusiv dreptul de a ocupa functia de primar al comunei Matei, functie ce implica exercitiul autoritatii de stat.

 Encean Vasile, candidatul PDL la functia de primar al comunei Matei,  a fost condamnat definitiv prin decizia Curtii de Apel Cluj, pronuntata in Dosarul nr. 2157/190/2009 pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu in forma calificata, prevazuta si  pedepsita de art. 248/1 Cod penal  si  de fals in inscrisuri sub semnatura privata, prevazuta si  pedepsitaa de art. 290 Cod penal.

                         USL BN trage un semnal de alarma in cazul mai sus mentionat, caz ce poate produce nenumarate complicatii ulterioare mai ales pentru locuitorii comunei Matei ce pot vedea anulate in totalitate rezultatele scrutinului din 10 iunie.

 

 

 

Biroul de presa al USL BN

 Purtator de cuvant,

 Dorin Dobra

3 commentarii2884 vizualizări01 mai 2012




rss 2.0
rss 2.0