Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 04 Iulie 2020 - 10686 vizitatori azi
Guvernul Ponta exceleaza in atitudini populiste. PSD a instaurat democratia terorii!

Stergerea datoriilor in cazul functionarilor publici care au beneficiat de sporuri salariale ilegale in perioada 2008 - 2010 nu are nimic reparator in ea, ci este doar o masura pur populista si atat. Practic, USL vaneaza astfel simpatia si votul celor aproximativ 300.000 de bugetari vizati de amnistia fiscala aprobata de Camera Deputatilor. Cu un asemenea start, este evident ca noul guvern USL va trata visteria tarii ca pe pusculita sa electorala, fara sa se gandeasca la viitor. Un viitor pus sub semnul intrebarii nu numai de criza care ameninta in continuare economia mondiala, dar si de ignorarea nevoilor mediului privat, singura sursa de venituri bugetare. Un mediu privat care nu beneficiaza de amnistii fiscale sau macar de un sistem de impozitare decent, care sa permita dezvoltarea afacerilor. Fara o revigorare economica, posibila doar prin dezvoltarea sectorului privat, salariile si pensiile vor ramane de mizerie. Mai mult, acordarea unor sume infime anumitor categorii, in scop pur electoral, va determina cresterea preturilor, ceea ce inseamna scaderea  nivelului de trai. Altfel spus, TOTI romanii vor plati pomenile electorale facute de un guvern interesat doar de castigarea alegerilor din acest an de catre USL. Pentru a se evita impovararea suplimentara a cetatenilor, PER cere Executivului condus de Victor Ponta sa renunte la populisme si sa se preocupe doar de masurile menite sa duca la o dezvoltare reala a economiei.   

                           Presedinte PER- Danut Pop

 

 

 

 

 


 

Organizatia judeteana a Partidului Democrat Liberal aduce la cunostinta opiniei publice faptul ca asa-zisa campanie electorala a "bunului simt", clamata de Partidul Social Democrat, de Radu Moldovan, presedintele filialei judetene a acestei formatiuni politice, nu este decat o iluzie pentru electoratul judetului Bistrita-Nasaud.

Folosindu-se de metode jenante de intimidare a candidatilor Partidului Democrat Liberal, social-democratii au oferit, sambata 12.05.2012, dovada "bunului simt" , la Caminul Cultural din comuna Lechinta. Asa-zisa miscare spontana a fost condusa personal de primarul PSD, Romeo Florian, care a incitat la violenta organizata, deoarece toti componentii "comandoului" rosu erau imbracati cu tricouri ce aveau semnele electorale ale PSD. Trebuie mentionat ca majoritatea manifestantilor ce se aflau alaturi de primarul comunei erau sub influenta bauturilor alcoolice, fiind nevoie de interventia politiei comunale pentru a calma spiritele incinse. In incinta caminului cultural din localitate, unde odata cu lansarea candidatilor nostri era programat si un spectacol folcloric, "hoarda rosie" condusa de Romeo Florian a avut un comportament  jenant, suburban, intrerupand de nenumarate ori atat discursurile candidatilor cat si prestatiile artistilor, folosindu-se de scandari si sloganuri care intr-o transmisiune televizata ar fi purtat cu siguranta bulina cu cifra 18.
In acest context "civic" si poate pentru faptul ca majoritatea cetatenilor comunei au refuzat sa participe la o asemenea actiune unde forta a avut intaietate in fata discernamantului, primarul Romeo Florian a aruncat in "lupta" copii minori, fapt ce contravine flagrant prevederilor legale. Partidul Democrat Liberal pune la dispozitia mass-media probe concludente in acest sens, unii dintre "marii" social-democrati, fani ai primarului Romeo Florian, avand varste cuprinse intre 5 si 15 ani! Este de remarcat faptul ca numerosi cetateni ai comunei, dornici sa asiste la manifestarea organizata de Partidul Democrat Liberal, au plecat din calea "furiei rosii", nedorind sa asiste la o actiune ce a adus o "pata" pe obrazul unei comunitati recunoscute pentru spiritul civic si calitatea umana a locuitorilor sai. William Shakespeare a scris ca "uneori natura inconjoara cu un gard frumos gunoiul". Se pare ca a avut dreptate si mergand de la premiza ca primarul Romeo Florian nu cunoaste obarsia prenumelui sau, n-ar fi de mirare ca acesta sa-l actioneze in instanta pe marele dramaturg englez!  Revolutia social-democrata nu are limitele penibilului.

De asemenea, filiala judeteana a Partidului Democrat Liberal va face o sesizare oficiala catre Biroul Electoral Judetean, in virtutea adevaratului bun simt ce trebuie sa insoteasca aceste zile de campanie electorala.

 

                                          Departamentul de imagine si comunicare - PDL Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii1855 vizualizări13 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0