Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 05 Iulie 2020 - 10316 vizitatori azi
GUVERNUL PO(A)NTA SAU GUVERNUL NIMANUI. Labeunu- Recital "Un Trio Refutabil"

"VOI FORMA CEL MAI CINSTIT COMPETENT GUVERN POST-DECEMBRIST", a spus premierul Ponta la instalarea in functie. Intre timp,credibilitatea acestei declaratii tinde sa se transforme intr-o gluma fara poanta. Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, doreste sa introduca in noua lege a sanatatii, taxe pe preparatele fast-food si pe berea cu alcool. Victor Ponta a declarat ca nu a fost informat despre o asemenea initiativa. Acelasi Victor Ponta l-a taxat pe fostul ministru al sanatatii, Eugen Nicolaescu, care a propus desfiintarea contributiilor pentru asigurarile sociale de sanatate, CASS, numindu-l VEDETA si spunand un "NU" hotarat acestei initiative a colegului de alianta social-liberala. Iata doar doua exemple ale unei colaborari dincolo de limita unei ineficiente guvernamentale evidente pentru orice cetatean de bun simt. Degringolada in care se zbate actualul Executiv creaza impresia ca in coalitia actualei puteri se vorbesc mai multe limbi. In niciuna nu exista, insa, termeni precum competenta, responsabilitate sau recunoasterea neputintei de a conduce o tara aflata in plina stabilitate economica. Pana acum, Guvernul Ponta s-a remarcat doar prin nominalizari nereusite la nivelul fotoliilor ministeriale, ultimul exemplu cu demisionarul ministru al educatiei, Ioan Mang, acuzat de plagiat, fiind reprezentativ pentru acest GUVERN AL NIMANUI sau GUVERNUL CUI S-O NIMERI, precum si prin anuntarea unor masuri cu caracter populist pentru anul 2013! Rezultatul economic, politic, social si administrativ al acestui guvern se rezuma la urmatoarele: trei ministri au fost inlocuiti pentru probleme de INCOMPATIBILITATE, PLAGIAT SAU MINCIUNA! TOTUL S-A PETRECUT IN NUMAI 10 ZILE ALE EXISTENTEI ACESTUI EXECUTIV! UN RECORD MONDIAL POATE, IAR ROMANIEI II ESTE RUSINE! Se anunta alte trei plecari din acest guvern a carui sorginte social-liberala seamana cu un GHIVECI POLITIC! INTRE GUVERNUL PONTA si GUVERNUL POANTA nu exista decat o diferenta nesemnificativa. O litera. Simbolul este acelasi.

Deputat Ioan OLTEAN.

 

 

 

 

 

 

 

              Pe vremuri la televiziunea nationala era o emisiune, i se spunea " Un Trio Formidabil" cu Teicu,  o frumoasa cantareata cu nume demidulce, Olimpia Panciu si Mihai Constantinescu. Ce vremuri domnule! Cine-ar fi crezut ca vom ajunge sa ne uitam pana si la muraturi, cum se mureaza ele in direct. Mai nou a aparut la una din televiziuni un nou trio refutabil, niste cantareti cu o singura placa si o singura partitura. Unul este Cristoidu, o urata interpreta cu un nume de insula vulcanica de o rara frumusete, Bora Bora, si Tuciuriul pe rol de stativ la microfon. Primii doi cu par pe limba stalcesc cuvintele pe care le-arunca pe ecran insotite de stropi. Al treilea e negru peste tot, chiar si-n cerul gurii si varsa tot venitul ce-l degaja, peste USL. Canta numai el la tambal, desi au si invitati si oricat ar huidui acestia el isi vede de partitura compusa de Lute. Dar cine-i Lute ?

                                        E gloaba ce nu trage, da gaze si pute.

              Bora Bora partenera de tambal a lui Tuciuriu vine mai mult la emisiune, pentru clanta fiindca nu-i luata de nimeni. Pai cum arata nu poti decat o data.....   sa te uiti la ea. Gura ei ca o taietura pe orizontala este foarte asemanatoare cu ceva ce cred ca n-are, iar cuvintele care-i ies pe ea sunt de-a dreptul mirobolante. Multi sunt fascinati de faptul ca o taietura asemanatoare cu ceva ce n-are poate vorbi. Ma uit labeunu special s-o urmaresc pe ea , asa cum ma uitam  in tinerete la Lolobrigida pe marele ecrane. Este dea dreptul cea mai senzationala interpreta din interiorul centurii. Ma uit la ea de fiecare data cum probeaza in monitor buzele pe care nu le are. Face deliciul publicului si de aceea operatorul o fixeaza in timp ce recitalul curge cu ceilalti invitati. Fiind atat de acra cu  USL-isti, orice PDL-ist o poate servi ca muratura, daca nu cumva este expirata, fiindca si acestea pot fi.

            Pe Cristoidu nu-l intelege nimeni cu toate eforturile pe care le facem, pentru ca incepe o faza si nu o termina, dupa care incepe inca trei care au aceeasi soarta. Urmariti-l cu mare atentie. Omul fuge disperat ca un spermatozoid din subiect in subiect in speranta ca poate fecunda si el. Speri mata,dar speri de geaba!

         Cu Turcitu povestea e simpla, mapa profesionala ii atarna de amigdale. Si spunea ca se trage dintr-o familie de dreapta, adica cu stanga nu lua. Dar Mutu ce spunea?

           La postul cu pricina in fiecare seara se organizeaza cate-o sarba din aceea pe care Lute a horit-o cu Mondialul cand a primit salba cu cocoseii de aur. Astia n-au cocosei dar ii canta in struna. Toti trag sperante ca vor fi nominalizati pe vre-un loc de europarlamentar, unde bine mersi munceste si tizul lui, Traienica Ungurica cel cu ochiul ca de sticla. Doamne cum mai seamana ca doua picaturi de apa, la cap! Nu stiu mai jos, sper sa nu fie prea frumos. Trag sperante in special fufele la Parlamentul European, pentru ca drumul a fost deschis de cea mica. Daca nu se poate ca europarlamentar, macar in Parlamentul tarii. Dar ce ne facem cu atatea fufe acolo. Nu sunt misogin si sunt de acord ca doamnele sa aiba locul lor in Parlamentul tarii, insa nu sunt de acord cu al de Mimi si Fifi si cu Sulfamida. Ce ne facem daca vrea si Bora Bora ? Doamne fereste sa puta-n Parlament a peste! Pe aceasta creatura nu poate s-o ia nimeni in Parlamentul tarii pentru ca ea nu poarta fusta. Poarta pantaloni si vara, iar lenjeria intima-i de tabla. N-o ia nimeni pentru ca-n Parlamentul tarii se negociaza, iar clanta ei ar fi adus mari prejudicii pentru partid.

              Bora Bora

              De-ai  fi  purtat  si  tu  o  fusta

              Cum poarta Mimi mintea-ngusta

              Ai  fi  ajuns  consilier

              Daca nu muscai din fier.

         Incetati mai oameni rai nu vedeti ca faceti nevoile in bataia vantului? Alo!!! Impaunatilor, mai ala micu, da-le bre o alta sarcina lautarilor tai, sa-i cante prohodul lui Lute !

                                                                                  

 costinour

 

1 comentariu2457 vizualizări18 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0