Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Comandantul s-a ascuns sub pat iar ostirea i-a strigat! " iesi afara javra ordinara".

Omul care se lauda in aceasta campanie ca ar fi putut salva TITANICUL, a intrat acum sub pat ascunzandu-se de popor. Profesorul Atanasiu a facut o remarca intr-o emisiune televizata, vizavi de setea de putere a lui Basescu care-l poate duce catre un sfarsit tragic. Nu stiu daca Domnia Sa a vrut sa ne reaminteasca de istoria recenta a acestui popor care si-au executat ultimii dictatori, insa faptul ca l-a cunoscut indeaproape pe Basescu, fiind si un fin cunoscator de istorie poate prevedea o traiectorie in timp si spatiu.

         Omul care cu cateva zile inainte se prezenta ca un mare conducator de osti venind in multime pe o iapa alba, spunand ca el nu poate piede ca un las s-a razgandit in cinci minute. Dupa ce a vazut ultimile cifre din sondaje privind vointa populara de a-l demite, in cinci minute si-a schimbat pantalonii in care s-a  scapat si a anuntat ca el se baga sub pat impreuna cu toti oligofrenii lui in timpul referendumului. Insa dupa alte cinci minute, surpriza? Nu. Marele comandant de osti s-a razgandit. Va trebui sa iasa la vot, dar numai el pentru ca boicotul anuntat de el, urmat si de fapta, adica de neprezentare la vot, ar putea pentru Curte si Parlament sa constituie un motiv de validare a referendumului boicotat.

       Schimbarile de pozitie la intervale atat de scurte dovedeste nu numai lasitatea sa dar si faptul ca nu este liber sa ia decizii fiind subordonat grupurilor de interese straine care isi vad pierdute pozitiile in cazul plecarii din palatul Cotroceni. Acest Lute nu a actionat niciodata independent. Viteza cu care a operat USL-ul i-a surprins pe toti aceea  care aveau interesele legate de existenta lui la Palat. Neramanerea lui acolo prejudiciaza grav derularea  afacerilor acestor grupuri, multe dintre ele cu caracter mafiot. De aceea s-a recurs la ultima solutie si cea mai rusinoasa, fuga de popor urmand indemnul proverbului " fuga e rusinoasa dar e sanatoasa"pentru a nu putea trece referendumul. Intoarcerea la Palat asa murdar de rahat reprezinta o ultima incercare de a salva cate ceva din aceste afaceri. Cat despre credibilitatea sa, vitejiile sale vor deveni subiecte pentru tiparirea cartilor de povesti, de adormit copiii. Basescu isi construise un castel de nisip pe o plaje numita Romania peste care a venit vantul, valul si l-a daramat.

        Cata credibilitate va mai avea acest individ in fata structurilor militarizate educate in spiritul cinstei si onoarei, in fata Consiliului Suprem de Aparare in momentul reunirii lui. Unde se va pozitiona, sub care masa se va baga. Nu poti lua decizii de importanta cruciala cu un cadavru politic la masa.

        Armata si Biserica romana au fost intotdeauna alaturi de popor. Pozitiile acestor doua institutii in aceste momente de rascruce de drumuri trebuie sa fie transante si nu pot fi decat langa popor pentru a-s alege drumul cel bun. Pozitia armatei trebuie sa fie transanta pentru ca nu poate lupta sub ordinele unui Comandant suprem pe care trebuie sa-l scoata de sub pat, iar Biserica romana nu poate sta pasiva la caderea economica a tarii ce conduce la infometarea crestinilor ei. Chemarea crestinilor la vot de catre Biserica ii apropie pe enoriasi aici pe pamant de Dumnezeu, ori taierile din pensii si salarii ii ridica la cer pe acestia.De aceea iesirea la vot constitue sansa de a supravietui.

            Romani! Renuntati la cinci minute,

                           Sa-l scoate-ti de sub pat pe Lute.

 

                                                                                        Col.(r) Nour Constantin

0 comentarii2800 vizualizări26 iulie 2012




rss 2.0
rss 2.0