Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 31 Martie 2020 - 14446 vizitatori azi
Decizia CCR, echivalenta cu o motiune de cenzura adoptata

Partidul Conservator saluta decizia de astazi a Curtii Constitutionale. CCR a dat dovada de consecventa in luarea deciziei de a declara neconstitutionala procedura de asumare a raspunderii Guvernului pe Legea Educatiei. In acelasi timp, PC condamna Guvernul pentru insistenta in practici nedemocratice.

          "Votul dat astazi de judecatorii Curtii este echivalent cu o motiune de cenzura adoptata, iar Guvernului Boc nu-i ramane decat sa-si dea demisia", a declarat Daniel Constantin, presedintele PC.

          Acesta considera ca santajul la care PDL este supus de catre UDMR a esuat in momentul de fata si ca trebuie intreprinse toate demersurile in Parlament ca regulile democratiei si regulile care slujesc interesul national sa fie aplicate si in aceasta Lege a educatiei.

          "Legea Educatiei va fi dezbatuta si votata, asa cum este normal, in urma unei proceduri democratice. Toate fortele politice responsabile din Romania isi vor spune punctul de vedere pe o lege extrem de importanta atat pentru copiii din ziua de astazi, dar si pentru viitorul Romaniei", a adaugat Daniel Constantin.

          Biroul de presa

 

0 comentarii1813 vizualizări04 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0