Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 05 Iunie 2020 - 4374 vizitatori azi
Popularii europeni pregatesc o Romanie federalizata, un stat vasal, slab, controlat din afara tarii.

Popularii europeni s-au intalnit la Bucuresti ca sa asiste la planurile de federalizare a Romaniei, sustinute fatis de Laszlo Tokes cu sprijinul premierului maghiar Viktor Orban si sub privirile supuse si lingusitoare ale lui Traian Basescu.

Ascunsi in Palatul lui Ceausescu, cum a si recunoscut premierul Poloniei, popularii europeni au vorbit de mai multa Europa ca pretext al furtului de identitate nationala si al scaderii suveranitatii, atat de evidente in cazul Romaniei careia i-a fost anulat votul la referendum.

. Toata povestea cu regionalizarea era un pretext al federalizarii, am aflat de la Laszlo Tokes, asa incat Traian Basescu este direct responsabil de acest plan de destructie a teritoriului national, el fiind cel care i-a incurajat pe politicienii maghiari din tara si din Ungaria sa transforme regionalizarea intr-un subiect etnic.

Popularilor europeni ar trebui sa le fie rusine. Au fost bine primiti in Romania, aici nu au avut loc proteste de strada impotriva lor pentru ca romanii sunt toleranti, dar ei au incalcat politetea si ospitalitatea noastra, trasandu-ne un viitor sumbru, de stat vasal, federalizat, slab si controlat din afara tarii.

Dimpotriva, noi avem nevoie de o Romanie Unita, puternica, independenta si suverana pe deciziile ei, condusa prin votul cetatenilor proprii, nu prin hotarari secrete luate in conclavuri de politicieni carora le este frica de cetateni.

 

Bogdan Diaconu

Prim-vicepresedinte PSD

Bucuresti

0 comentarii2128 vizualizări19 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0