Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 25 Mai 2020 - 17914 vizitatori azi
SA FIM POPULARI SI NU POPULISTI.

In perioada 17-18 Octombrie 2012 la Palatul Parlamentului s-au desfasurat lucrarile Congresului Partidului Popular European(PPE). Coincidenta sau nu, lansarea candidatilor USL de pe Arena Nationala pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe data de 9 Decembrie 2012 a coincis cu prima zi a Congresului Popularilor Europeni.

Vreau sa specific ca nu am participat la nici una din cele doua manifestari, dar am urmarit pe canalele media relatarea de la cele doua evenimente.  

           USL nu i-a imbogatit pe acei oameni adusi pe Arena Nationala din toata tara. Ceea ce stie sa faca USL e sa petreaca in pomeni multiple, fara sa se gandeasca la ziua scadentei. Oare cat au costat si de unde au provenit banii pentru cele 1400 de autocare necesare pentru transportul oamenilor in capitala tarii? Dar inchirierea Arenei Nationale, a aparaturii de sunet si lumina si a firmelor private care sa se ocupe de securitatea si ordinea pe stadion?

Adunatura USL de pe Arena Nationala  care cuprindea si multe persoane care nu au ajuns la varsta majoratului, ne-a adus aminte de vremurile cand parintii si bunicii nostri participau inainte de 1989 la mitingurile PCR, cand oamenii cu mic cu mare erau chemati sa intoneze ode si imnuri de adulatie la adresa conducatorului "iubit".                                                                                                       

Aceasta este diferenta dintre Alianta Romania Dreapta si USL…unii au stat si au dezbatut politica Uniunii  Europene iar altii au dat dovada de mult circ. Sunt doua lumi diferite: la Palatul Parlamentului am avut parte de  sefi de stat, premieri, emisari, civilizatie, forta, putere, interes pentru binele tarii noastre si o buna functionare a Uniunii Europene, iar pe stadion am vazut un comportament populist al liderilor USL.       

 

 

MIHAI LUCIAN SARMASAN

Consilier Local PDL si Presedinte OTPDL Bistrita

 

 

0 comentarii1834 vizualizări19 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0