Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 05 Iunie 2020 - 4722 vizitatori azi
Noul presedinte al PP-DD B-N este Octavian Seciu.

Partidul Poporului-Dan Diaconescu, Organizatia Bistrita-Nasaud intram in lupta electorala cu o conducere mai puternica! Avem placerea sa va anuntam o noua formula de conducere a organizatiei PP-DD Bistrita-Nasaud, care serveste puternic intereselor bistritenilor. Cu noua echipa vom ataca in forta alegerile electorale din luna decembrie sustinand spiritul membrilor organizatiei. Pentru o mai buna coordonare la nivel de varf, pe langa actuala conducere s-au cooptat oameni noi, cu experienta vasta. Noul presedinte al PP-DD Bistrita-Nasaud a fost investit dl Octavian Seciu, un tanar ardelean capabil, cu mare experienta in institutii guvernamentale. Este un real castig pentru PP-DD Bistrita-Nasaud. Domnul presedinte Octavian Seciu va fi secondat de doi noi vicepresedinti: Ioan Seu, specialist in administratie locala si Marius Cioanca, un expert in zootehnie regionala. Cu alte cuvinte, cunostintele noului presedinte despre mecanismele institutionale de la nivel central, vor fi dublate de certa implicare la nivel local si a noilor vicepresedinti, spre beneficiul judetului Bistrita-Nasaud. Asadar bistriteni cu sufletul curat vor avea placerea sa se regaseasca atat in caracterul onest cat si in profesionalismul probat al intregii conduceri.

Luand in considerare acest "triumvirat" de oameni capabili nu putem decat sa ne bucuram ca vom avea parte de o campanie in care se vor sustine sub sigla PP-DD idei inteligente si proiecte viabile, in folosul bistritenilor, si nu doar promisiuni desarte.

 

 Biroul de Presa PP-DD

BISTRITA-NASAUD

 
1 comentariu1743 vizualizări20 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0