Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Mai 2020 - 26174 vizitatori azi
STEFAN TODEA este noul presedintele interimar al PP-DD BN.

In 03.11.2012, conducerea PP-DD, in frunte cu presedintele interimar STEFAN TODEA, alaturi de Biroul Permnent Judetean Interimar au sustinut o sedinta extraordinara cu presedintii organizatiilor din judet, consilierii locali si candidatii PP-DD pentru Camera Deputatilor si Senat, pentru a stabilii actiunile, strategia si echipele de campanie pentru perioada ce va urma.

 In urma discutiilor  si sub vot  deschis, s-au decis, secretarul executiv, vicepresedintii interimari, presedintele ORG. DE TINERET si purtatorul de cuvant, iar pentru functia de prim-vicepresedinte va candida dupa alegerile parlamentare, primarul PP-DD al com.CAIANUL MIC, Paul Stir.

 Conducerea PP-DD Bistrita-Nasaud, multumeste tuturor presedintilor, consilierilor, membrilor si simpatizantilor pentru efortul de a fi alaturi de noi, munca,devotamentul si sprijinul de a ne sustine  mereu, iar noi le dam siguranta ca nu ii vom dezamagi.

 

 

                                                                        Biroul de PRESA,

                                                                 PP-DD BISTRITA-NASAUD

0 comentarii1883 vizualizări04 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0