Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Mai 2020 - 24354 vizitatori azi
Programul caritativ De la inima la inima.

Uniunea Democrata a Tinerilor Maghiari (UDTM) din Bistrita impreuna cu UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud a organizat o actiune caritabila sambata, 3 noiembrie 2012. Programul a avut scopul de a ajuta familiile nevoiase cu imbracaminte, incaltaminte, jucarii, materiale pentru scoala etc. Sambata organizatorii au ajuns in cinci sate din judet: Tonciu, Matei, Tigau, Fantanita, Malin.

"Am facut primul pas, dar nu si ultimul. Speram ca vom avem posibilitatea de a organiza cat mai multe programe similare. Sunt incantat ca UDTM functioneaza ca o echipa mare  si ca tot mai multi tineri se implica in organizarea diverselor evenimente. Acest program a fost idea unui membru UDTM, Székely Albert, caruia ii multumim inca o data. Dorim sa continuam acest program in decembrie sau ianuarie. A fost un sentiment placut sa vedem bucuria pe fetele oamenilor din motivul ca organizatia noastra i-a vizitat si in felul acesta." - a declarat presedintele UDTM, Ferenczi László.

"Acum am ajuns in cinci sate, dar speram ca pana la sfarsitul programului sa putem parcurge intregul judet, sa aducem fericire pe chipul oamenilor. In anul acesta am vizitat mai multe familii si a fost trist sa vedem conditiile in care unii dintre ele traiesc. Astfel a luat nastere aceast program caritabil." - a mentionat presedintele UDMR Bistrita-Nasaud, Décsei Atilla.

Pentru a ajunge la familiile nevoiase, organizatorii au luat legatura cu preotii din sat, respectiv cu presedintii locali ai UDMR.

 

Timea Sipos,

vicepresedinte UDTM

0 comentarii1708 vizualizări06 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0