Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 31 Mai 2020 - 13258 vizitatori azi
MANIFESTUL TINERILOR DE DREAPTA.

"In 22 de ani ne-am tot amagit cu ideea ca, de acum celebra "noua generatie" va iesi in fata, isi va spune cuvantul si va prelua fraiele tarii. In 1989, dupa ce tinerii au murit pe strazile marilor orase din Romania, spre implinirea democratiei, au venit la putere nomenclaturistii comunisti din linia a doua, iar in decursul celor mai bine de 22 de ani noua generatie a tot fost invocata dar in acelasi timp tinuta la distanta de parghiile puterii.    

           Au ajuns acolo doar cei care s-au facut unelte in mana comunistilor, puscariabililor, baronilor locali. Victor Ponta este exemplul cel mai elocvent.
Ne-am amagit cu o democratie visata de generatii intregi si am primit in schimb un stat social, corupt si imbatranit, avandu-l in frunte pe acelasi Ion Iliescu, imaginea barierei pusa in fata tinerilor cu aspiratii pentru viitor.
           Ne-au tavalit minerii, intr-o scena ce a fost menita sa puna la pamant democratia si generatia sfioasa ce dorea cu adevarat altceva, ce vedea altfel tara si viitorul ei. S-a creat, de catre acelasi domn Ion Iliescu, cu batele minerilor, o intoarcere in timp, in momentul in care tarile est-europene incercau o noua viziune.

In toti acesti ani vedeam oameni politici, ce isi schimbau culorile in functie de interes, cum ne dadeau lectia noului in politica, lectia noii generatii. Ne invatau cum NATO si Uniunea Europeana trebuie sa fie noile noastre valori, simboluri, intr-o tara unde tinerii nu mai aveau repere. Am intrat in NATO si UE si am sfarsit tot fara ca noua generatie sa ajunga la putere.
Intr-o societate ce ne-a oferit succesul facil si puterea banului ca exemple, le-am cerut tinerilor sa razbeasca, sa lupte pentru schimbare. Ne-au bulversat sistemul de invatamant, au intrat in familiile noastre, prin intermediul incompetentei lor politice si apoi ne-au cerut sa ii votam.                                                                  

       A venit momentul ca tinerii sa isi spuna cuvantul si sa arate Romaniei calea DREAPTA, calea implicarii, a noului in politica si a ruperii totale de trecut. Pe 9 Decembrie 2012 tinerii vor alege Romania Dreapta. "

 

 

 

1 comentariu1659 vizualizări06 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0